x

Přihlášení:

Registrace

Blog - vše o luxusním povlečení Stella Ateliers

Poskytněte dětem kvalitní spánek díky luxusnímu dětskému povlečení

I děti potřebují povlečení, ve kterém se jim bude příjemně spát. Pro vaše nejmenší máme připravené veselé kolekce dětského povlečení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Povzneste ložnici na novou úroveň s luxusním zámeckým povlečením

Líbilo by se vám mít ložnici ve stylu zámeckých komnat? Vyzkoušejte bavlněné povlečení napodobující lůžkoviny z ložnic královen a králů.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

7 tipů na zútulnění ložnice

Chcete se v ložnici cítit příjemně? Přejete si, aby byla místem klidu, prostorem, kam si chodíte odpočinout a kde se cítíte dobře? Podívejte se na našich 7 tipů, se kterými z ložnice vykouzlíte pokoj snů.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Nová kolekce Stella 2020 skladem!

Vyberte si z nové kolekce luxusního bavlněného povlečení Stella s jarními motivy. Výjimečnou měkkost a hebký omak si hned zamilujete.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Stella Ateliers je stále v provozu. Pomáháme s šitím roušek

Z důvodu nařízení vlády je provozovna Stella Ateliers v Příbrami uzavřena, e-shop funguje bez omezení. Pomáháme s šitím roušek pro město Příbram.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Chyby českých ložnic, které nepřejí kvalitnímu spánku

Kvalitní spánek je základem kvalitního života. Že už jste tuto větu slyšeli, a ne jednou? Je to tím, že na pravdivosti této věty opravdu něco je.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Zapínání povlečení – zvolte si to správné

Lovit lůžkoviny vyčuhující z povlečení není nic příjemného, proto si dejte záležet při volbě zapínání a vyberte takové, které se bude hodit ke stylu a způsobu vašeho spánku.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

V hlavní roli pruhované povlečení. Jak promění vaši ložnici?

V hlavní roli pruhované povlečení. Jak promění vaši ložnici? Současné trendy bytového designu hovoří jasně. Vsadíte-li v interiéru na proužky v jakékoliv podobě, určitě neprohloupíte. Fádnímu a okoukanému prostoru dodají v ..

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Retro povlečení se vrací do módy

Být retro neznamená být out. Vaše ložnice s retro stylem vycházejícím z módy 50. až 70. let minulého století získá novou tvář. Nemusíte nutně nakupovat nový nábytek, měnit výmalbu nebo shánět doplňky. Úplně postačí, když vaše peřiny a polštáře zahalíte do retro povlečení z naší nabídky.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Stylové digitální a 3D povlečení rozzáří dětský pokoj i ložnici

Zdál se vám krásný sen a po probuzení do ložnice s obyčejným jednobarevným povlečením jste se hned vrátili do kruté reality? Pořiďte si hezčí povlečení, díky kterému budete snít i za bílého dne. Moderní technologie potisku nabízí neuvěřitelné množství variant. Podívejte se, jaké jsou aktuální hity.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

1.. 3 4 5 6 7