x

Přihlášení:

Registrace

Blog - vše o luxusním povlečení Stella Ateliers

Samonapínací Jersey prostěradla skvěle doplní luxusní povlečení

Kvalitní bavlněné prostěradlo Jersey – nezbytná součást každého povlečení. Prostěradlo Jersey je tvořeno z hladké pleteniny, která je vyrobena ze 100% bavlněných přízí (100% super česaná egyptská mako-bavlna). Díky tomu je materiál velmi jemný, hebký a pohodlný na dotek. Je mírně roztažné a nevyžaduje žehlení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Dokonale hebký Mako Jersey je králem ložnic

Povlečení z bavlněného Jersey je velmi příjemné na dotyk a svůj unikátní vzhled jen tak neztratí. I při častém praní bude povlečení stále vypadat jako nové. Díky tomu, že se jedná o čistě přírodní produkt, je velmi hebký a příjemný při kontaktu s lidskou pokožkou. Povlečení není třeba žehlit a ...

PŘEČÍST ČLÁNEK >

V luxusním povlečení se vám bude spát mnohem lépe

Spánek patří mezi nejdůležitější činnosti celého dne. Právě při něm totiž lidské tělo dokáže načerpat novou energii a dokáže se tak náležitým způsobem zregenerovat. Pokud i vy chcete, aby byl váš spánek dokonalým a příjemným, musíte tomu přizpůsobit podmínky ve vaší posteli.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Poznejte výjimečnost luxusního povlečení z Mako saténu

Mako satén je jedním z nejvyhledávanějších typů luxusního povlečení. Nejedná se o označení materiálu, jak se mnoho lidí domnívá, ale o způsob zpracování příze.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

1.. 5 6 7