x

Přihlášení:

Registrace

Blog - vše o luxusním povlečení Stella Ateliers

Chcete se vyhnout žehlení? Vyberte si povlečení, které se žehlit nemusí

Žehlení nebývá oblíbenou činností a platí to hlavně u velkých kusů ložního prádla. Naštěstí existují způsoby, jak se žehlení povlečení vyhnout bez toho, aby povlečená postel později vypadala neupraveně. Důležité je zvolit správný materiál, ze kterého je ložní prádlo vyrobené.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Jak ovlivňuje barva povlečení náš spánek a náladu?

Během dne pracuje naše vědomí a my zpracováváme vše co vidíme a slyšíme. Barvy, které nás obklopují mají vliv na to, jak se cítíme. S nástupem noci a spánku nastupuje naše podvědomí, které je ale ovlivněno tím, co jsme zažili během dne a v jakém prostředí usínáme. Proto dokážeme během spánku vnímat i to, v jakém povlečení spíme a jak na nás působí jeho barva. Pro klidný spánek je proto důležité zvolit jak příjemný materiál ložního prádla, tak bychom se měli soustředit na barvu povlečení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Chcete povlečení ušité na míru vašemu znamení zvěrokruhu? Víme, jaké to je

Někdo horoskopům věří, pro jiného to jsou jen vymyšlené báchorky. Ať už patříte ke kterékoli skupině, máme pro vás zajímavé tipy na barevná povlečení, která budou pasovat vašemu hvězdnému znamení. Pro někoho se více hodí zelené bavlněné povlečení, které ho příjemně zklidní, jiný potřebuje výrazné červené ložní prádlo podněcující vášeň. Jaké je určeno pro vás?

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Jak správně prát a pečovat o ložní prádlo?

Postel je jedno z nejšpinavějších míst v domácnosti. Hromadí se v ní prach, vlasy a hlavně odumřelé kožní buňky, kterých tělo denně odloučí až několik milionů. Odumřelé buňky milují roztoči, a právě díky tomu je naše postel jejich královstvím. Jejich výkaly jsou pak příčinou vzniku ekzémů, alergií nebo astmatu. Aby byl váš spánek skutečně zdravý, je potřeba pravidelně měnit povlečení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Bavlněné povlečení - z jakých druhů můžete vybírat?

Možná budete překvapeni, jak pestrá je nabídka bavlněného povlečení. Jako u jiných druhů výrobku narazíte na levné, ale nekvalitní zboží a přes průměrné kousky se dostanete ke skutečně luxusnímu sortimentu té nevyšší kvality. Kromě vzhledu vás povlečení nadchne také na dotek a dalšími specifickými vlastnostmi. Pro výrobu se využívají nejrůznější materiály, i když prim hraje zejména bavlna. Ta může být využita v nejrůznějších podobách (jako například satén) a na další druhy zpracování se podíváme dále.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Romantické povlečení se hodí do každé ložnice

Kvalitní spánek je základ celého života. Pokud je člověk nevyspalý, může být mrzutý, bez nálady a hlavně bez energie. K dobrému odpočinku a spánku může kromě kvalitní postele a matrace pomoci také vhodně vybrané povlečení. Romantické povlečení člověka uklidní. Jemné pastelové barvy navodí pocit bezpečí a klidu. Mysl se dostane do harmonie s tělem a dovolí vám hodit problémy za hlavu.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Francouzské povlečení – ložní prádlo atypických rozměrů

Při nákupu ložního prádla je většina lidí zvyklá automaticky vybírat klasické rozměry 140 x 200 cm. Tato velikost je určená jak pro dospělé, tak i pro starší děti a je nejčastěji objednávaným rozměrem v ČR. Kromě ní se ale můžeme setkat také s ložním prádlem větších rozměrů, kterému se říká francouzské povlečení. Jedná se o sadu povlečení, která je většinou tvořena ze tří částí – dva povlaky na polštáře a jeden na peřinu. Zatímco u povlečení na polštář je obvykle velikost 70 x 90 cm, u povlaků na přikrývku se jedná o rozměry 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 200 x 240 cm nebo 220 x 240 cm.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Prodloužené bavlněné povlečení do vaší ložnice

Prodloužené povlečení nebo také francouzské povlečení, do kterého se díky atypickým rozměrům pohodlně zachumlá každý, bez ohledu na výšku, a klidně i se svojí drahou polovičkou. Rozměry prodlouženého ložního povlečení jsou 135 × 220 cm, 140 × 220 cm, francouzské prodloužené povlečení má pak rozměry 200 × 220 cm a 240 × 220 cm.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Květované povlečení – udělejte si radost jarními motivy

Jaro – období, kdy květiny začínají pučet, příroda se zase začne oblékat do pestrých barev a žít naplno. Přeneste si krapet této jarní přírody i k vám domů s vysoce kvalitním květovaným povlečením, které rozzáří vaši ložnici. Spaní pod širákem, na rozkvetlé louce jistě má své kouzlo, ale také nějaké ty mouchy (a to doslova). S květovaným povlečením budete slastně usínat každý den a klidně po celý rok.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Výprodej povlečení – akce, slevy, výprodej

Přinášíme vám možnost pořídit si luxusní povlečení i levněji! Chtěli byste vaši postel povléct do nového trendy povlečení? Chcete spát jako v sedmém nebi? Využijte proto nabídku v sekci „výprodej povlečení“ a vyberte si podle svého gusta - nyní za nižší ceny. Nabízíme vám luxusní ložní povlečení německé značky Bauer a Estella a domácí značky Stella Ateliers za výprodejové ceny...

PŘEČÍST ČLÁNEK >

1.. 4 5 6 7