x

Přihlášení:

Registrace

Dokonale hebký Mako Jersey je králem ložnic

Kdo z nás by si nechtěl dopřát kvalitní a především příjemný spánek? Pojem Jersey mezi milovníky pohodlného odpočinku skloňovaný ve všech pádech. A proč? Ložní povlečení z bavlněného Jersey je v dnešní době jedním z nejpříjemnějších a současně nejkvalitnějších materiálů, který se při výrobě povlečení používá. Mezi hlavní přednosti patří hladkost, měkkost, vysoká prodyšnost a v neposlední řadě také vysoká odolnost a životnost.

Povlečení z bavlněného Jersey je velmi příjemné na dotyk a svůj unikátní vzhled jen tak neztratí. Povlečení navíc prochází zušlechťovacím procesem mercerace, díky čemuž je povlečení pevnější, barvy jsou stálejší a na povrchu má jemný lesk podobný hedvábí. I při častém praní bude povlečení stále vypadat jako nové. Díky tomu, že se jedná o čistě přírodní produkt, je velmi hebký a příjemný při kontaktu s pokožkou (provedení Mako Jersey je obzvláště jemný). Povlečení není třeba žehlit a díky snadné údržbě si povlečení získalo velkou oblibu mezi uživateli. Je mírně roztažné, elastické. Materiálem je 100% čistá, česaná bavlna interlok s oboulícním výpletem.

Nabízíme širokou nabídku povlečení v provedení Jersey (Mako Jersey a klasický bavlněný Jersey). Díky bohaté nabídce motivů si vybere opravdu každý. Dopřejte si kvalitní spánek v luxusním bavlněném povlečení s originálními motivy. Na našem e-shopu najdete nejenom elegantní motivy do každé ložnice, ale také extravagantnější vzory, vzory pro sportovce nebo vzory ideální do dětského pokojíčku. Nabídka zahrnuje především povlečení naší značky Stella Ateliers, nechybí ale ani luxusní kousky od německé značky Estella a německé značky Bauer.

K povlečení doporučujeme naše úpletová prostěradla Jersey.

Bavlněný Jersey - Stella Bavlněný Jersey - Stella Bavlněný Jersey - Stella Bavlněný Jersey - Stella Bavlněný Jersey - Stella

Další články: