x

Přihlášení:

Registrace

Povzneste ložnici na novou úroveň s luxusním zámeckým povlečením

NABÍDKA ZÁMECKÉHO POVLEČENÍ

Líbilo by se vám mít ložnici ve stylu zámeckých komnat? Vyzkoušejte bavlněné povlečení napodobující lůžkoviny z ložnic královen a králů.

Historické filmy v nás často zanechávají touhu po tom, žít si na vysoké noze jako tehdejší panstvo, které si na zdobnosti dávalo záležet. Dokonalé ložnice plné zámeckého povlečení z těch nejvybranějších materiálů, se vzory, nad kterými až oči přecházejí, byly symbolem vysokého postavení.

Pokud po tom vaše srdce touží, můžete i dnes vytvořit ze své ložnice místo, kde si budete připadat jako v královských komnatách. Nejjednodušší cestou je pořídit si do ložnice luxusní povlečení se vzorováním, které bude vystihovat dávnou minulost.

Na výrobu námi nabízeného luxusního zámeckého povlečení se využívá egyptská bavlna stylizovaná do úprav jersey, satén nebo damašek. Každá úprava je něčím jedinečná, ale společným jmenovatelem je kvalitní Mako bavlna, která dodává povlečení na pevnosti, odolnosti, měkkosti i výborné termoregulační vlastnosti.

Pohodlné používání povlečení vám zajistí zapínání na zip nebo tzv. hotelová kapsa – přehyb látky, která drží lůžkoviny na místě a zabraňuje jejich vyklouzávání ven z povlečení.

Aby byl dojem z ložnice dokonalý, sáhněte po povlečeních s bohatým vzorováním

Každá z úprav bavlněného povlečení vám nabízí jiné možnosti stylizace ložnice. Vyberte si z naší nabídky vzorů zámeckého povlečení a dopřejte si spánek v luxusu.

Mako brokát damašek – na třpytu záleží

Nejtypičtějším zástupcem zámeckého povlečení je damaškové povlečení vyrobené z Mako brokát damašku. Velmi bohaté vzory jsou tvořeny na žakárovém ústrojí, které umožňuje vytvářet kontrastní ornamenty vystupující na povrch látky. Díky využití třpytivých nití je dojem luxusu ještě umocněn.

Mako jersey – měkkost nadevše

Praktický Mako jersey si budete pochvalovat nejen z hlediska krásných vzorů, ale také díky jeho příjemnému omaku, elasticitě a nežehlivé úpravě. V jerseyovém povlečení se vám bude spát jako v bavlnce.

Mako satén – v objetí luxusu

Velmi luxusní je i saténové povlečení. Výhodou bavlněného Mako saténu je, že nestudí, neklouže ani nežmolkovatí. Jeho povrch je krásně hebký a lesklý, takže je jako stvořený pro luxusní ložnice v zámeckém stylu.

Pokud si chcete pořídit luxusní zámecké povlečení, neváhejte se porozhlédnout v naší nabídce. Máme povlečení vhodná jak pro jednolůžka, tak povlečení na dvoulůžko s rozměry 200x200, 220x200, 240x200 nebo 240x220. Povlečení pak můžete doplnit i o dekorační polštářky nebo přehozy.

Luxusní damaškové povlečení Luxusní jerseové povlečení Zámecké ložní povlečení Sophia Zámecké ložní povlečení Reena Luxusní ložní povlečení ABIONA

Další články: