x

Přihlášení:

Registrace

Stylové digitální a 3D povlečení rozzáří dětský pokoj i ložnici

Zdál se vám krásný sen a po probuzení do ložnice s obyčejným jednobarevným povlečením jste se hned vrátili do kruté reality? Pořiďte si hezčí povlečení, díky kterému budete snít i za bílého dne. Moderní technologie potisku nabízí neuvěřitelné množství variant. Podívejte se, jaké jsou aktuální hity.

Moderní 3D povlečení

Velmi oblíbené je v poslední době 3D povlečení. Výjimečný vzhled je dosažen speciální technologií potisku, kdy jsou motivy trojrozměrné a působí velmi realisticky. Jasně barevné obrázky doslova vystupují z povlečení. Jde o perfektní řešení pro všechny, kteří si nepotrpí na klasické vzory a chtějí do své ložnice pustit trochu více kreativity. Na výběr máte z mnoha designů, mezi kterými najdete motivy přírody, zvířat, květin, vesmíru, ale i slavných metropolí.

Stejně jako u jiného povlečení, i tady můžete kromě vzorů a barev vybírat i z materiálů. Nejlepší volbou je přírodní bavlna. 3D povlečení značky Stella vyrábíme pouze z pravé egyptské Mako bavlny. Materiál se dále zpracovává a získává podobu saténové tkaniny či jerseyového úpletu. Dalším výrobcem saténového povlečení s 3D potiskem je německá značka Estella, v jejichž nabídce najdete nejenom Mako satén, ale i Švýcarský prémium satén.  

Luxusní saténová úprava

Bavlněné 3D povlečení v saténové úpravě je vyrobeno z vysoce jakostní egyptské bavlny, od čehož se odvíjí i typické vlastnosti. Luxusní, hladký a na dotek příjemný povrch je výsledkem speciálního výrobního procesu. Materiál je pevný, odolný s vysokým leskem, který se podobá pravému hedvábí. V některých případech je povlečení opatřeno i povrchovou úpravou pro snadné žehlení.

Praktické jersey povlečení

Originální a výrazné motivy může mít i jerseyové povlečení. Konkrétně jde o úpravu Mako jersey, kdy je kvalitní egyptská bavlna zpracována do jerseyové úpravy. Výsledkem je hebké, měkké a jemné povlečení, jehož velkou výhodou je i fakt, že nevyžaduje žehlení. Hned po usušení s ním tak můžete povlékat a ušetříte si spoustu času a starostí.

Veselé obrázkové povlečení

Digitální kolekce povlečení je plná originálních motivů, kdy některé z nich mají i 3D efekt. Veselé obrázky jsou ideální do dětského pokoje, kdy zobrazená zvířátka a postavičky vypadají skutečně živě. V kombinaci s kvalitním materiálem jde o skvělé a originální povlečení, se kterým celou ložnici nebo dětský pokoj nádherně oživíte a rozzáříte.

Potisk povlečení vlastním motivem

Pokud toužíte po opravdu originálním ložní prádlo, které nikdo jiný nemá, je tu speciální příležitost. Můžete si od nás objednat zakázkové šití povlečení a potisk vlastním motivem. Potom už nebudete na pochybách, jestli máte ten nejlepší a nejkrásnější vzor povlečení.

3D POVLEČENÍ S VLASTNÍM MOTIVEM

DIGITÁLNÍ KOLEKCE POVLEČENÍ

DIGITÁLNÍ TISK NA ZAKÁZKU

ZAKÁZKOVÉ ŠITÍ

Další články: