x

Přihlášení:

Registrace

Nová kolekce Stella 2020 skladem!

Vyberte si z nové kolekce luxusního bavlněného povlečení Stella s jarními motivy. Výjimečnou měkkost a hebký omak si hned zamilujete.

Milujete jaro, ožívající přírodu i vzduch co voní svěže a čistě? I vaše ložnice bude plná svěžesti s novou kolekcí jarního povlečení Stella 2020. Objevte dokonalost v každém detailu a nechte se hýčkat těmi nejlepšími materiály.

V jarní kolekci Stella 2020 najdete pouze bavlněné povlečení z vysokojakostní egyptské Mako bavlny, která zaručuje mimořádné vlastnosti povlečení. To je měkké, hebké, prodyšné, savé, má výrazné barvy a dlouhou životnost. Luxusní bavlněné povlečení z egyptské bavlny je skvělou volbou pro alergiky i osoby s citlivou pokožkou.

Nová kolekce povlečení Stella obsahuje povlečení v oblíbených úpravách Mako jersey, Mako satén a Švýcarský Prémium satén. Jerseyové povlečení je zhotovené ve formě úpletu. Ten je nejen měkoučký, ale také mírně roztažný a povlečení po vyprání nemusíte žehlit. Saténové povlečení tkané v atlasové vazbě je zase lehké jako peříčko, jeho povrch je lesklý, ale přesto nestudí ani neklouže. Švýcarský Prémium satén patří k TOP materiálům, který uspokojí i náročné zákazníky. Unikátní lesk a dokonalá jemnost je to pravé pro luxusní ložnice.

Mezi novinkami z kolekce Stella 2020 objevíte nejen květinové jarní motivy, ale také abstraktní a geometrické vzory nebo jednoduché barevné tónování. Převažují světlé odstíny, se kterými bude ložnice krásně prosvětlená a útulná.

Vyzkoušejte i vy povlečení Stella nebo další úžasné značky povlečení, které najdete v naší nabídce. Vybrat si můžete také prostěradla v řadě odstínů, které lze vhodně zkombinovat se zvoleným povlečením.

Luxusní bavlněné povlečení SUSANNE Luxusní bavlněné povlečení SEBASTIAN Luxusní bavlněné povlečení COLETTE Luxusní bavlněné povlečení KIM Luxusní bavlněné povlečení NEO

Další články: