x

Přihlášení:

Registrace

Poskytněte dětem kvalitní spánek díky luxusnímu dětskému povlečení

I děti potřebují povlečení, ve kterém se jim bude příjemně spát. Pro vaše nejmenší máme připravené veselé kolekce dětského povlečení.

Aby děti správně prospívaly, potřebují dostatek spánku, který jim dodává sílu a přispívá ke správnému vývoji. Proto věnujte výběru dětského povlečení opravdu dostatek času. Dětská postýlka by měla být útulná, měkká a příjemná. Důležité je myslet na to, že pokožka dětí je velmi citlivá a nekvalitní povlečení by mohlo přispět k pocení, tvorbě vyrážek nebo by mohlo děti různě škrábat či studit.

Vhodným materiálem pro dětské povlečení je bavlna, která je prodyšná, měkká, v zimě děti příjemně zahřeje, a naopak v létě jim poskytne chladivou náruč. Pod bavlněným povlečením se děti nezpotí, protože bavlna má výborné termoregulační vlastnosti. Také nezpůsobuje alergie.

V naší nabídce najdete dětské povlečení vyrobené z vysoce kvalitní egyptské Mako bavlny. Dlouhá bavlněná vlákna jsou zpracována do bavlněných přízí, které procházejí zušlechťovacím procesem mercerace. Díky tomu je povrch tkanin hedvábně lesklý a zvyšuje se jeho afinita k barvivům.

Luxusní bavlněné dětské povlečení v nabídce Stella Ateliers

V naší nabídce naleznete hned několik kolekcí dětských povlečení, se kterými budou dětské postýlky veselé a děti se do nich budou každý den večer těšit. Vyberte jim povlečení s oblíbeným motivem a nechte je usínat v měkké náruči bavlněného povlečení.

Dětské povlečení Stella Baby

Značka Stella Ateliers představuje kolekci dětského povlečení Stella Baby, které je zaměřeno na vaše nejmenší prince a princezny. Barevné povlečení s motivy zvířátek, poníků, farmářského prostředí nebo roztomilý holčičí motiv v růžovém provedení bude slušet každému dětskému pokojíčku.

Luxusní dětské povlečení do postýlky Stella Baby je zhotoveno v úpravě Mako Jersey, která poskytuje výjimečnou hebkost a měkkost. Povlečení je elastické a mírně roztažné, krásně prodyšné, savé a šetrné k citlivé dětské pokožce. A pro vás máme dobrou zprávu – jerseyové povlečení se nemusí žehlit.

Dětské povlečení Bauer Baby

Pro malé i větší dětičky jsou připravena povlečení z kolekce Bauer Baby od německé značky Bauer. Krásné povlečení z Mako brokát-damašku je luxusním doplňkem pro každého, kdo chce v dětském pokojíčku vytvořit království, kde se budou děti cítit jako celebrity. Vyberte romantické růžové, klučičí modré nebo univerzální žluté povlečení pro děti.

Damaškové povlečení se vyznačuje vzory, které jsou vetkané přímo v látce, takže nehrozí jejich seprání. Nemusíte mít strach, že by se pod povlečením děti potily – naopak, látka je prodyšná a zajistí dobrou termoregulaci v zimě i v létě. Povlečení nijak nedráždí dětskou pokožku, ani nezpůsobuje alergie.

Kolekce povlečení Stella Inovation

Když už vám děti vyrostou a pomalu je čas vyslat je do školy, vyměňte dětské povlečení za teenagerské povlečení z kolekce Stella Inovation. Vzory tištěné digitální technologií nabízejí motivy jak pro ty, kteří se stále ještě potřebují schovávat do dětského světa, tak pro ty, co se stávají samostatnými jednotkami a cítí se nezávislí. Bavlněný jersey nebo bavlněný satén zajistí pohodlí dětem každého věku.

Vyberte vhodnou velikost dětského povlečení

Jak velkou postel má vaše děťátko? Pro menší děti se hodí povlečení s rozměrem cíchy 100 x 135 cm a s povlakem na polštář 40 x 60 cm. U větších dětí, které už mají dospěláckou postel, zvolte povlečení o rozměru 135 x 200 cm u cíchy a 70 x 90 cm u polštáře.

Bauer Baby Stella Baby Stella Innovation Stella Baby Bauer Baby

Další články: