x

Přihlášení:

Registrace

Blog - vše o luxusním povlečení Stella Ateliers

Hledáte klid a ticho? Pořiďte si povlečení v uklidňující modré barvě

Modré povlečení může působit chladně, ale je to přesně to, co potřebujeme ve chvíli, kdy je naše mysl rozbouřená a hledá odpočinek. Navíc modré bavlněné povlečení má mnoho variant a každá dokáže naladit trochu jinou atmosféru. Barvy na nás mají v běžném životě veliký vliv a proto je důležité se zajímat o to, jaké barevné kombinace a odstíny si do domácnosti zvolíme. Zejména ložnice, do které si chodíme odpočinout, by měla být laděna tak, abychom se v ní cítili dobře.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Nová jarní kolekce Stella Ateliers 2022 plná květin a barev

Teplo už vás pomalu láká z postele? Nespěchejte. V povlečení z nové kolekce Stella Ateliers si můžete poležet ještě o chvilku déle.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Představujeme novou jarní kolekci povlečení Bauer 2022

Máte rádi začátek jara? My také! S novou kolekcí luxusního povlečení Bauer si můžete do ložnice přenést jarní zasněnou středomořskou atmosféru.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Připravili jsme pro vás valentýnské balení Stella Ateliers

Každého potěší, když na něj někdo myslí. My myslíme na vás a proto všechny objednávky od 1.2. 2022 do 15.2. 2022 zabalíme do krásného valentýnského balení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Nový rok si zaslouží nové povlečení

Starý rok je za námi a ten nový teprve začíná. Ať už vaše novoroční předsevzetí byla jakákoli, do prvních dní a týdnů v novém roce můžete vstoupit s novým luxusním povlečením od Stella Ateliers.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Nová kolekce BIO povlečení, prostěradel a 100% recyklovatelného povlečení

Kolekce BIO povlečení a udržitelného povlečení ze 100% recyklovatelného materiálu je určena pro všechny, kteří myslí na budoucnost i na šetrný přístup k přírodě. Ekologický způsob pěstování a zpracování bavlny i použití 100% recyklovatelného cPLA materiálu snižují vliv na životní prostředí.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Udělejte z postele o něco zdravější místo. Použijte matracový chránič

Péče o dům nebo byt patří k samozřejmostem. Luxování podlahy, vytírání, mytí nádobí nebo utírání prachu zbavuje náš domov nečistot a udržuje ho v dobrém stavu. Ale co postel? Na tu se často zapomíná, a přitom matrace může být místem, kde se hromadí prach a případné zašpinění se odsud špatně odstraňuje. Proto existují matracové chrániče, které vám s tímto problémem pomohou.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Vyhodnocení FOTOSOUTĚŽE 25 let se Stellou v posteli

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší FOTOSOUTĚŽE a gratulujeme vítězům, kteří získávají 25 cen z luxusní edice ložního povlečení Stella Ateliers.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Nová podzimní kolekce povlečení Stella Ateliers 2021

Máme velkou radost, že vám můžeme představit novou podzimní kolekci luxusního povlečení Stella Ateliers 2021. Je plná něžných květů i abstraktních motivů.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Vyspěte se do růžova v luxusním saténovém povlečení

Když se řekne satén, jistě se vám vybaví něco jemného, lesklého, vzdušného a kvalitního. Ano, přesně takové je luxusní saténové povlečení Stella Ateliers.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

1 2 3 4 5 ..7