x

Přihlášení:

Registrace

Stella Ateliers - povlečení (nejen) pro náročné

Potrpíte si na kvalitní materiály, které nabízejí to nejlepší jak z hlediska odolnosti, tak příjemného omaku? Pokud ano, nemělo by povlečení Stella Ateliers ve vaší ložnici rozhodně chybět. Přesvědčte se o jeho přednostech.

Když se něco dělá srdcem a s ohledem na to, aby výsledek stál za to, je vždy konečný výrobek o krok dál než konkurenční produkty, kde jde hlavně o zisk. My vám chceme nabídnout něco víc a proto se nespokojíme s něčím obyčejným, ale pouze s povlečením, které se řadí mezi TOP české výrobky. Ti, co už luxusní bavlněné povlečení z naší nabídky vyzkoušeli, vědí, o čem je řeč. Chcete i vy vědět, v čem spočívá jedinečnost povlečení Stella Ateliers a proč je tak „jiné“ a „lepší“?

5 věcí, které dělají z povlečení Stella Ateliers jedinečný produkt na trhu

1 - Použití jakostních surovin

Povlečení z bavlny patří k těm nejpříjemnějším druhům povlečení. Ale protože vám můžeme nabídnou ještě něco lepšího, používáme na výrobu luxusního bavlněného povlečení speciální egyptskou, ručně sbíranou Mako bavlnu, která se vyznačuje vysokou kvalitou vláken. Ta jsou výjimečně jemná a po jejich zpracování vzniká lehká a měkká příze.

Pokud byste dávali přednost jiným materiálům, najdete u nás také povlečeni z BIO bavlny, které disponuje certifikací GOTS nebo 100% udržitelné povlečení Nilmore® vyrobené z unikátního cPLA materiálu (biologický materiál pocházející z kukuřice nebo cukrové třtiny).

2 - Dokonalé zpracování

I během procesu zpracování myslíme na konečný výsledek, a proto k výrobě povlečení používáme rozmanité úpravy bavlněných tkanin a pletenin. K těm nejjemnějším a na dotek velmi měkkým a lehoučkým patří pletenina Mako Jersey. Kdo si chce dopřát luxusní vzhled s jemným lesklým povrchem, pro toho máme v nabídce povlečení v úpravách Mako satén, Mako satén DE LUXE, Mako satén UNI a Švýcarský Prémium satén. Krásně působí i povlečení v úpravě Mako brokát-damašek a Mako brokát-satén, kdy se tkanina zpracovává na speciálním žakárovém ústrojí a pro krásný třpyt látky se přidávají brokátové nitě.

3 - Kvalita je víc než kvantita

Jste nároční na kvalitu? Pak jistě víte, že je lepší investovat do cenově dražšího výrobku, který ale vydrží déle a zachová si své skvělé vlastnosti po celou dobu svého používání, než utratit menší částku za něco, co po pár týdnech vyhodíte. Luxusní ložní prádlo Stella Ateliers se může na první pohled zdát dražší, ale to vše je vyváženo kvalitou, kdy vám povlečení vydrží mnoho let v dokonalém stavu, nebude se odírat, blednout, žmolkovatět nebo snad dokonce trhat. A to ani při častém praní.

4 - Myšleno je na každý detail

Víme, že detaily tvoří celek, a proto si dáváme záležet i na takových věcech jako je promyšlené zapínání, které umisťujeme tak, aby vás při spánku netlačilo. Bavlněné povlečení na zip má zip chytře všitý a schovaný a pokud preferujete povlečení s hotelovou kapsou, i to u nás najdete.

5 - Český výrobek s tradicí

Jsme příbramská rodinná firma s více než 25 letou tradicí. Vždy se snažíme našim klientům dopřát kvalitní české povlečení, které překvapí svou jemností a hebkostí. Rádi přispíváme k vašemu lepšímu spánku a stáváme se součástí vašich ložnic.

Stella Ateliers - povlečení (nejen) pro náročné

Další články: