x

Přihlášení:

Registrace

Doplňky, které ve vaší ložnici nesmí chybět

Chcete ještě více pohodlí? Pořiďte si doplňky jako jsou polštáře, dekorační povláčky, měkké plédy nebo pohodlné župany.

Ložnice, to není jen postel, ale i další doplňky, které dotvářejí atmosféru pohodlí. Abyste si mohli pohrát se stylingem ložnice, a cítili se v ní ještě lépe, máme pro vás několik tipů.

Protože u nás hraje hlavní roli kvalita a komfort, jsou všechny doplňky vyrobeny z přírodní bavlny. Ta je velmi šetrná k pokožce, krásně hebká a příjemně hřejivá. Stejně jako luxusní bavlněné povlečení Stella Ateliers, i polštářky, plédy, přehozy a župany vám poskytnou to nejjemnější potěšení v prémiové kvalitě.

Měkké polštářky a přehozy do postele, na gauč nebo sofa

Kromě nadýchaných peřin a polštářů oděných do hebkého povlečení ze 100%, ručně sbírané, egyptské Mako bavlny by ve vaší posteli neměly chybět dekorační polštářky a přehozy. Díky nim bude postel krásně upravená přes den a večer se budete moci s polštářky zachumlat přesně tak, jak to máte rádi.

V naší nabídce najdete nejen dekorační polštářky v mnoha provedeních, ale máme také dekorační povláčky, které si můžete pořídit na vaše stávající polštářky. Luxusní přehozy na postel se vám budou hodit vždy, když postel ustelete a budete chtít, aby celý den vypadala perfektně.

Maximální pohodlí v posteli i mimo ni v luxusních županech

Málokdo se při vstávání hned převléká do civilního oblečení. Strávit pár chvil v pyžamu (nebo třeba celý den) je zkrátka obvyklé. Abyste si i mimo postel mohli užívat pohodlí, najdete u nás luxusní pánské a dámské župany a kimona. Můžete si je dokonce sladit s povlečením.

Teplé plédy pro každodenní rozjímání

Není nic lepšího, než se zachumlat do měkoučkého plédu. Bavlněné plédy vás příjemně zahřejí jak v posteli, tak při sledování televize na gauči nebo při posezení na zahradě. Vyberte si z mnoha barev a provedení.

Doplňky, které ve vaší ložnici nesmí chybět

Další články: