x

Přihlášení:

Registrace

Exkluzivní podzimní kolekce povlečení Stella a Bauer 2022

Je to tu! Nové kolekce luxusního povlečení Stella a Bauer podzim 2022 jsou připraveny a čekají na vás. Objevte krásné vzory, které jste u nás ještě neviděli. Jistě najdete takový, který padne do vaší ložnice jako ulitý. Nebo byste už rádi začali s výběrem vánočních dárků? Luxusní povlečení je na to jako stvořené.

Rádi pro vás připravujeme stále něco nového a podzimní kolekce povlečení Stella Ateliers a Bauer jsou toho důkazem. Kolekce jsou postaveny na vzorech, které jsme na povlečení ještě nikdy nepoužili a každý je proto svým způsobem originál, ale najdete zde i nové odstíny barev u vzorů, které jste si oblíbili.

Čím jsou podzimní kolekce luxusního povlečení zajímavé?

Pokud jste našimi stálými zákazníky, jistě víte, že kombinace luxusu a komfortu je u nás samozřejmostí. Jako vždy se tedy můžete spolehnout na to, že veškeré ložní povlečení je vyrobeno z toho nejlepšího materiálu, jaký v oblasti ložního textilu existuje - egyptské Mako bavlny.

Základem každé kolekce jsou hebké a měkké látky v několika úpravách. U podzimní kolekce Stella 2022 je to Mako jersey, nemačkavá pletenina, jejíž jemnosti se nic nevyrovná, a Mako satén, u kterého budete obdivovat jeho lesklý povrch a dokonalou prodyšnost. U obou úprav se můžete těšit na to, že se vám bude spát doslova královsky.

V případě podzimní kolekce ložního prádla Bauer 2022 jsme jako vždy využili nepřekonatelný Mako brokát damašek, se kterým se pohodlí v posteli posouvá opět o úroveň výše. Přepych je u této úpravy bavlny zaručen vždy a všude.

Podzimní kolekce luxusního bavlněného povlečení Stella i Bauer vynikají především svými barvami a vzory. Mezi barvami vévodí hnědo-červené zemité odstíny, tmavá modř, jemná bílá, kombinace bílého podkladu a barevných květů, pomněnkové odstíny modré, jemná růžová a fialová i výrazná azurová barva.

U našich zákazníků jsou velmi oblíbená květovaná povlečení a v podzimní kolekci jsme s nimi opravdu nešetřili. Romantické luční kvítí, traviny, abstraktní květy i inspirace exotickými květinami - to vše je součástí podzimní nabídky. Chybět ale nesmí ani moderní geometrické, abstraktní i boho vzory, opět v neopakovatelném pojetí.

Pro vaše zdraví - OEKO-TEX certifikace

Naše výrobky nesou označení Oeko-Tex® Standard 100. To znamená, že neobsahují škodlivé chemické látky a jsou bezpečné pro vaše zdraví. Mako bavlna je navíc velmi hebká, prodyšná, nezpůsobuje podráždění ani alergie a na dotek je krásně jemná, takže se hodí pro všechny, i ty, co mají citlivější pokožku.

Exkluzivní podzimní kolekce povlečení Stella a Bauer 2022 Povlečení OLINA z kolekce Stella Ateliers Povlečení ALMA z kolekce Stella Ateliers Povlečení RUMI z kolekce Stella Ateliers Povlečení BELLUNO z kolekce Bauer Povlečení LIVORNO z kolekce Bauer

Další články: