Doplňky, které ve vaší ložnici nesmí chybět

Chcete ještě více pohodlí? Pořiďte si doplňky jako jsou polštáře, dekorační povláčky, měkké plédy nebo pohodlné župany.

Ložnice, to není jen postel, ale i další doplňky, které dotvářejí atmosféru pohodlí. Abyste si mohli pohrát se stylingem ložnice, a cítili se v ní ještě lépe, máme pro vás několik tipů.

Protože u nás hraje hlavní roli kvalita a komfort, jsou všechny doplňky vyrobeny z přírodní bavlny. Ta je velmi šetrná k pokožce, krásně hebká a příjemně hřejivá. Stejně jako luxusní bavlněné povlečení Stella Ateliers, i polštářky, plédy, přehozy a župany vám poskytnou to nejjemnější potěšení v prémiové kvalitě.

Měkké polštářky a přehozy do postele, na gauč nebo sofa

Kromě nadýchaných peřin a polštářů oděných do hebkého povlečení ze 100%, ručně sbírané, egyptské Mako bavlny by ve vaší posteli neměly chybět dekorační polštářky a přehozy. Díky nim bude postel krásně upravená přes den a večer se budete moci s polštářky zachumlat přesně tak, jak to máte rádi.

V naší nabídce najdete nejen dekorační polštářky v mnoha provedeních, ale máme také dekorační povláčky, které si můžete pořídit na vaše stávající polštářky. Luxusní přehozy na postel se vám budou hodit vždy, když postel ustelete a budete chtít, aby celý den vypadala perfektně.

Maximální pohodlí v posteli i mimo ni v luxusních županech

Málokdo se při vstávání hned převléká do civilního oblečení. Strávit pár chvil v pyžamu (nebo třeba celý den) je zkrátka obvyklé. Abyste si i mimo postel mohli užívat pohodlí, najdete u nás luxusní pánské a dámské župany a kimona. Můžete si je dokonce sladit s povlečením.

Teplé plédy pro každodenní rozjímání

Není nic lepšího, než se zachumlat do měkoučkého plédu. Bavlněné plédy vás příjemně zahřejí jak v posteli, tak při sledování televize na gauči nebo při posezení na zahradě. Vyberte si z mnoha barev a provedení.

Zpět do obchodu