x

Přihlášení:

Registrace

Nová kolekce BIO povlečení, prostěradel a 100% recyklovatelného povlečení

Kolekce BIO povlečení a udržitelného povlečení ze 100% recyklovatelného materiálu je určena pro všechny, kteří myslí na budoucnost i na šetrný přístup k přírodě. Ekologický způsob pěstování a zpracování bavlny i použití 100% recyklovatelného cPLA materiálu snižují vliv na životní prostředí.

Kolekce povlečení Estella z BIO bavlny

BIO bavlna patří mezi přírodní, obnovitelná a biodegradabilní vlákna. Při jejím ekologickém pěstování i následném zpracování se vynechává používání chemikálií. Vynechávají se úpravy zušlechťující vlákno a k barvení se používají šetrná barviva.

Na našem e-shopu se nově můžete radovat z krásného povlečení Estella, které je vyrobeno ze 100% organické BIO bavlny. Povlečení disponuje certifikací GOTS (Global Organic Textile Standard), která zaručuje původ bavlny z kontrolovaného ekologického pěstování a také udržitelnou výrobu.

Užijte si BIO ložní povlečení hned z několika důvodů:

  • bavlněné povlečení je příjemné na dotek a nedráždí pokožku, doslova vás láká k odpočinku;

  • bavlna má výborné termoregulační schopnosti a je prodyšná a dobře reguluje teplotu (pod povlečením se nepřehříváte ani nemrznete);

  • BIO povlečení přispívá k šetrnému přístupu k životnímu prostředí.

Objevte díky nové kolekci BIO povlečení krásu městského „boho“ stylu, který kombinuje velmi jemné přírodní motivy a umírněné geometrické vzory. 

Udělejte malý krůček k lepším zítřkům a vyzkoušejte povlečení Estella z organické BIO bavlny.

BIO prostěradla – aby vaše postel byla kompletně BIO

Byla by škoda, kdybyste si pořídili povlečení z BIO materiálu, ale prostěradlo by zůstalo klasické. Proto jsme pro vás připravili také nabídku BIO prostěradel Estella, která rovněž disponují certifikátem GOTS a jejich barevná nabídka je navržena tak, aby tvořila souhru s BIO povlečením Estella. Hodit se budou i ke 100% recyklovatelnému bavlněnému povlečení.

Kolekce povlečení ze 100% recyklovatelného textilu Nilmore®

Udržitelnost je jeden ze způsobů, jak chránit planetu před zbytečnou zátěží. Naše nová kolekce povlečení Nilmore® ze 100% recyklovatelného cPLA materiálu - biologického materiálu, který se získává s kukuřice nebo z cukrové třtiny - představuje způsob tzv. cirkulární ekonomiky, kdy se povlečení dá znovu a znovu používat.

Funguje to tak, že udržitelné povlečení Nilmore® z naší nabídky můžete využívat libovolně dlouhou dobu. Poté ho máte možnost zanést do našeho tzv. Nilmore® Circular Pointu, který se nachází přímo v prodejně Stella Ateliers, na adrese Anenská 348, Příbram IV nebo můžete využít kterýkoli z dalších Nilmore® Circular Pointů nacházejících se po celé ČR.

Povlečení, které chcete vrátit k recyklaci, by mělo být vyprané. My už se postaráme o to, aby bylo povlečení zrecyklováno a bylo z něj vyrobeno nové. Tento koloběh lze provádět téměř donekonečna.

U 100% udržitelného povlečení Nilmore® můžete očekávat vlastnosti, kterými si vás cPLA materiál získá. Nejen, že je tento nový materiál plně cirkulární a má vysoký ekologický kredit, ale povlečení je také šetrné k pokožce a nijak ji nedráždí. Je ideální pro osoby s citlivou pokožkou. Materiál si zachovává prodyšnost i vysokou tepelnou vodivost, kdy vás v zimě zahřeje a v létě ochladí. Velmi příjemná je i lehkost materiálu a jeho schopnost rychlého schnutí. Po vyprání tedy nemusíte používat k sušení povlečení sušičku, čímž ušetříte energie a tím pádem i prostředí.

Zkuste něco nového, něco, co vám dá pocit, že jste pro planetu udělali malý, ale přesto významný krok. Když tento krok udělá každý z nás, můžeme společně přispět k lepší budoucnosti. Pořízením udržitelného povlečení Nilmore® snižujete spotřebu a chováte se ekologicky.

Naše nové ekologické kolekce Kolekce povlečení z BIO bavlny 100% udržitelná kolekce povlečení Kolekce prostěradel z BIO bavlny cPLA materiál

Další články: