x

Přihlášení:

Registrace

Nový rok si zaslouží nové povlečení 

Starý rok je za námi a ten nový teprve začíná. Ať už vaše novoroční předsevzetí byla jakákoli, do prvních dní a týdnů v novém roce můžete vstoupit s novým luxusním povlečením od Stella Ateliers.  

Potřebujete novoroční restart, uvolnění a odpočinek? Lenošení v posteli je právě v tuhle dobu tím nejlepším, co si můžete dopřát. I my ve Stella Ateliers milujeme, když je venku zima a můžeme si zalézt do teploučké postele a zachumlat se do příjemně měkkého povlečení z Mako bavlny. A které bychom vám doporučili?

Čokoládově hnědé tóny povlečení FERRARA slibují příjemný odpočinek. Hnědá barva působí uklidňujícím dojmem a jemné proužky na damaškovém povlečení se nikdy neokoukají. Odměňte se nejen tímto příjemným povlečením, ale přidejte k tomu šálek s čajem, kávou nebo kakaem a uvidíte, jak si budete lebedit.

Jednoznačně královsky se budete cítit v jerseyovém povlečení GREGORIO. Toto výjimečně hebké bavlněné povlečení symbolizuje přepych a skvěle se k němu hodí sklenka šampaňského a dobrý film.

Pokud se vám líbí bílá zima a nevadí vám trochu chladnější odstín povlečení, jistě se vám bude líbit damaškové povlečení COMO v čistě bílém provedení. Proužkovaný vzor, který vzniká při tkaní, se hodí do každé ložnice a bílá barva bude působit uklidňujícím a čistým dojmem.

Anebo zkuste jiné luxusní bavlněné povlečení z naší nabídky. Udělejte si zkrátka novoroční pohodu v ložnici tak, jak ji máte rádi.

Povlečení Ferrara / Gregorio / Como

Nový rok si zaslouží nové povlečení Nový rok si zaslouží nové povlečení Ferrara Gregorio Como

Další články: