x

Přihlášení:

Registrace

Představujeme novou jarní kolekci povlečení Bauer 2022

Máte rádi začátek jara? My také! S novou kolekcí luxusního povlečení Bauer si můžete do ložnice přenést jarní zasněnou středomořskou atmosféru.

I letos přichází značka Bauer s krásnou jarní kolekcí luxusního bavlněného povlečení a textilních doplňků a my můžeme říci jediné - JE BÁJEČNÁ! Už na první pohled nás okouzlily decentní barvy a lehkost materiálů, které v nás vyvolávají dojem, jako bychom se nacházeli ve Středomoří. I vaše ložnice může připomínat plážový pokoj u středomořského pobřeží, kde je cítit svěží mořský vzduch, ozývají se zvuky přílivu a v dálce je slyšet chechtání racků.

Třpyt, svěžest a lehkost

V jarní kolekci povlečení Bauer 2022 se, jako už tradičně, objevují materiály ze 100% Mako bavlny v úpravách Mako brokát damašek a Mako satén. Mezi barvami převažují pastelové odstíny modré, broskvové, zlato-žluté, fialové, béžové, khaki nebo hnědé i jemná bílá barva.

Damaškové povlečení je nejen měkké a na dotek velmi příjemné, ale díky vetkaným brokátovým nitím je také lehce třpytivé. Vzory, které jsou zhotovovány přímo při tkaní látky, krásně kontrastují s podkladem a vytvářejí zajímavé efekty.

Saténové povlečení je zase neuvěřitelně hebké a doslova hladí vaši pokožku při každém doteku. Lesklý saténový povrch působí honosně a vytváří dojem luxusu. Saténové povlečení je také úžasně lehké a prodyšné, neklouže, nestudí ani nežmolkovatí.

Středomoří ve vaší ložnici s povlečením BAUER

Přivábit středomořskou atmosféru můžete s krásným povlečením HEAVEN s motivem létajících ptáků. Dojem rozvlněné mořské hladiny vyvolává povlečení SILENCE. Jako v rozkvetlém sadu si budete připadat s povlečením CHERRY plném květů a malých ptáčků. Květované povlečení GRACIE má potenciál vytvořit z vaší ložnice luxusní hotelové apartmá, kde je moře doslova na dosah ruky. Díky povlečení HARMONY s motivem travin téměř uslyšíte ševelení větru na mořském pobřeží. Klid a pohodu dodá ložnici i povlečení AREZZO, které nabízí jednoduchý vzor v několika světlých i zemitých odstínech.

Povlečení Bauer je opatřeno kvalitním zapínáním, u polštářků se uplatňuje ozdobné lemování. Povlečení je také opatřeno úpravou pro snadnější žehlení.

Kolekce Bauer jaro 2022 nabízí i něco navíc

Kromě luxusního ložního povlečení najdete v naší nabídce i další ložní textil, který je součástí kolekce Bauer jaro 2022. Jarní náladu můžete probudit s luxusními bavlněnými župany a měkoučkými plédy. A pokud si chcete užít opravdu kompletní středomořský styl, využijte i nabídku nádherných ubrusů a prostírání Bauer.

Představujeme novou jarní kolekci povlečení Bauer 2022 Povlečení HARMONY Povlečení SILENCE Župan SILENCE Povlečení SILENCE Povlečení HEAVEN

Další články: