x

Přihlášení:

Registrace

Nová jarní kolekce Stella Ateliers 2022 plná květin a barev

Teplo už vás pomalu láká z postele? Nespěchejte. V povlečení z nové kolekce Stella Ateliers si můžete poležet ještě o chvilku déle.

I letošní jaro je ve znamení novinek a proto bychom vás rádi seznámili s novou jarní kolekcí povlečení Stella Ateliers, která je plná nejen krásných vzorů, ale najdete v ní také zajímavé spojení dvou zcela přírodních materiálů - bavlny a lnu.

Když se spánek stane vášní

Toužíte po příjemném spánku, kdy si budete užívat maximální komfort od chvilky, kdy ulehnete do peřin až do okamžiku, kdy se ráno vzbudíte? Nová kolekce luxusního jarního povlečení Stella Ateliers je to, o čem sníte. Hebké a měkké povlečení v několika úpravách, které jsou zárukou vašeho pohodlí, čeká, až vás bude moci hýčkat.

V kolekci najdete, jako tradičně, povlečení v té nejvyšší kvalitě. Základ tvoří 100% egyptská Mako bavlna, díky které má povlečení unikátní vlastnosti, které nelze srovnat s povlečením z klasické bavlny. Jemnost a hebkost Mako bavlny je o několik úrovní výše.

Jaké úpravy Mako bavlny na vás v nové kolekci čekají?

Klasikou je Mako jersey, který reprezentuje krásně měkkou pleteninu. Jerseyové povlečení vás doslova obejme do své hebké náruče připomínající jemnou pavučinku.

Luxusně a přitom velmi ladně působí povlečení v úpravě Mako satén, u kterého si budete užívat jemně lesklý povrch. Saténové povlečení je vzdušné, lehoučké a na dotek krásně hebké a přitom si dokáže zachovat vysokou pevnost.

Pokud chcete vyzkoušet něco méně tradičního, sáhněte po povlečení MATEO nebo ALVARO kombinující z 50 % bavlnu a z 50 % len. Díky lnu má povlečení opravdu nadstandardní termoregulační vlastnosti a je úžasně prodyšné. Bavlna zachovává jemnost a hebkost povlečení. Tento materiál je ideální pro teplejší dny.

Krásné jarní vzory a barvy

Jaro je symbolem probouzejícího se roku a stejně tak i vy se můžete začít probouzet svěže a odpočatě. Kousek jarní přírody vnesete do ložnice s květovaným povlečením. V nové kolekci Stella Ateliers si můžete vybrat hned z několika vzorů povlečení s květinami.

Jarní paprsky pronikající okny při vašem ranním probouzení mohou odhalit i jemné geometrické nebo abstraktní vzory ložního prádla, které jsou velmi oblíbené v moderních interiérech.

Máte svou oblíbenou barvu nebo si vybíráte povlečení podle toho, jak vás na první pohled zaujme? Vyzkoušejte povlečení s nevinným bílým podkladem a květinovými motivy v různých barvách zastoupené povlečením ALISA, ADELA nebo OXANA. Výrazněji bude působit žluté květované povlečení CAROLE, zelené MINOU, světle fialové KAMELIE nebo tmavě fialové SAKURA. Nebo byste raději jednobarevné povlečení? Doporučili bychom vám bavlněné ložní prádlo ALVARO, TAKOMA, MAX nebo AREK.

Nejlepší ale bude, když si prohlédnete celou jarní kolekci Stella Ateliers, vyberete si a budete si užívat báječný jarní odpočinek.

Nová jarní kolekce Stella Ateliers 2022 plná květin a barev Povlečení OXANA Povlečení KAMELIE Povlečení MINOU Povlečení AREK Povlečení SAKURA

Další články: