x

Přihlášení:

Registrace

Prodloužené bavlněné povlečení do vaší ložnice

Prodloužené povlečení nebo také francouzské povlečení, do kterého se díky atypickým rozměrům pohodlně zachumlá každý, bez ohledu na výšku, a klidně i se svojí drahou polovičkou. Rozměry prodlouženého ložního povlečení jsou 135 × 220 cm, 140 × 220 cm, francouzské prodloužené povlečení má pak rozměry 200 × 220 cm a 240 × 220 cm.

V současnosti můžete vybírat prodloužené bavlněné povlečení následujících rozměrů:

  • 135 × 220 cm
  • 200 × 220 cm
  • 240 × 220 cm

Každý rok naši nabídku obměňujeme novými kolekcemi, takže si určitě bez problémů vyberete. Pro výrobu využíváme prvotřídní materiály té nejvyšší kvality, zejména pravou egyptskou bavlnu, místy také hornoegyptskou Mako bavlnu, která patří mezi naprostý TOP. 

Bavlna je posléze zpracována do jerseových pletenin, saténových a damaškových tkanin. Jde o níže zmíněné příze:

Příze, které mají označení Mako, prochází tak zvaným procesem mercerování. Díky tomu je příze zušlechťována a dochází ke zlepšení vlastností prodlouženého bavlněného povlečení, jako je například vyšší lesk, pevnost materiálu a vyšší barevná stálost. Bavlněný satén a bavlněný jersey jsou levnější, nikoli však kvalitativně horší variantou.

Vybírejte z modelů naší české značky Stella Ateliers nebo z produktů značky Curt Bauer z Německa. Po kliknutí na odkaz níže si budete moci dále vybrat kromě materiálu a značky také konkrétní barvu a nastavit další parametry vašeho nového prodlouženého ložního povlečení.

> PRODLOUŽENÉ POVLEČENÍ <

Ukázka prodlouženého povlečení:

Další články: