x

Přihlášení:

Registrace

Luxusní jarní povlečení: Inspirace pro vaši ložnici

Připravte se s námi na jaro, kdy se probouzí nejen příroda, ale i naše domovy. Jaro nám přináší nejen první teplé sluneční paprsky a rozkvétající květiny, ale také jedinečnou příležitost vytvořit zcela novou atmosféru v naší ložnici. 

Luxusní jarní povlečení: Inspirace pro vaši ložnici

Povlečení s jarním motivem nám dovoluje vnést do ložnice nuance této nové sezóny. Jak můžeme lépe přivítat jaro než prostřednictvím barev, vzorů a materiálů, které evokují radost a obnovu? Máme pro vás několik tipů na luxusní povlečení, díky němuž bude vaše ložnice dokonale odrážet jarní atmosféru. Prim hrají květinové motivy, hravé vzory, veselé barvy a jako vždy - kvalitní materiály.

100% bavlna - sázka na jistotu

Ideálním povlečením, které udělá perfektní službu po celý rok a tedy i na jaře, je to ze 100% bavlny. V případě ložního prádla Stella Ateliers se můžete těšit na materiál té nejvyšší kvality, pravou egyptskou Mako bavlnu, a to hned v několika úpravách. Mezi nejoblíbenější se řadí dokonale měkký a nemačkavý Mako jersey, elegantní a jemně lesklý Mako satén nebo Mako brokát damašek, který je výjimečný jemným třpytem a vzorem, který vzniká během tkaní. 

Usínejte v objetí rozkvetlých květů

Zažeňte šedé zimní období prostřednictvím bavlněného ložního prádla PHILOMENA s motivem výrazných květin v růžových a fialových tónech. Toto luxusní květované povlečení v úpravě Švýcarský prémium satén je velmi lehké, pevné, měkké a velmi příjemné na dotek. Pokud upřednostňujete decentnější motivy, je zde pro vás luxusní saténové povlečení MIRELLA s elegantním vzorem kvítků v pastelových tónech. Bavlněný Mako satén vám bude během spánku skvělým společníkem.

Usínejte v objetí květovaného povlečení

Prosvětlete svou ložnici

Dalším způsobem, jak udělat tlustou čáru za pošmournou zimou, je prosvětlení ložnice prostřednictvím povlečení ve světlých či pastelových odstínech. Jerseyové povlečení VALENTINA ve světle žluté barvě je pokryto zlatavým motivem rostlin a vaši ložnici doslova rozzáří. Pokud sázíte spíše na minimalistické geometrické motivy, jistě vás zaujme damaškové povlečení AREZZO v odstínu břízy, které je pokryto trojrozměrným vaflovým vzorem.

Rozzařte ložnici světlým povlečením

O krok blíž k přírodě

Pokud během jarního období chcete vzdát hold přírodě, potom sáhněte po luxusním ložním povlečení MATEO, které je vyrobeno z osvěžující kombinace BIO materiálů - 50 % bavlna a 50 % len. Toto BIO pruhované povlečení v příjemných přírodních odstínech si zamilujete pro jeho výborné termoregulační vlastnosti, prodyšnost a přirozený vzhled lnu. Hraje-li pro vás zásadní roli udržitelnost, jistě vás potěší 100% recyklovatelné povlečení ze speciálního materiálu cPLA získávaného z cukrové třtiny či kukuřice. S jednobarevným bílým povlečením cPLA hedvábí a cPLA jersey budete mít zelenější budoucnost na dosah ruky.

O krok blíž k přírodě s udržitelným a BIO povlečením

Doplňky dovedou vše k dokonalosti

Nejen povlečením, ale i propracovanými doplňky můžete vnést jarní atmosféru (nejen) do vaší ložnice. Ladící dekorační polštářky či krásné plédy povznesou vaši postel na novou úroveň. Nezapomínejte však ani na sebe! Zachumlejte se do příjemného luxusního županu z naší nabídky a vychutnejte si ranní kávu na svěžím jarním vzduchu.

 Luxusní doplňky vše dovedou k dokonalosti

Rozzařte vaši ložnici a přibližte se o krok blíž k probouzející se jarní přírodě díky luxusnímu povlečení české výroby a doplňkům Stella Ateliers!

Luxusní jarní povlečení: Inspirace pro vaši ložnici Květované povlečení Povlečení ve světlých odstínech O krok blíž k přírodě s udržitelným a BIO povlečením Luxusní doplňky vše dovedou k dokonalosti

Další články: