x

Přihlášení:

Registrace

Nová kolekce luxusního damaškového povlečení Bauer podzim 2023 je tu!

Luxusní ložní povlečení od značky Curt Bauer patří mezi léty prověřenou kvalitu, ke které se naši zákazníci vždy rádi vrací. V nové podzimní kolekci, kterou najdete na našem e-shopu, se objevují dekorativní květované a zámecké motivy, jejichž rafinovanost dodá ložnici přepychový vzhled. Kolekce luxusního damaškového povlečení Curt Bauer podzim 2023 je tradičně vyrobena z dokonale jemné Mako bavlny, ve které se budete cítit příjemně a váš spánek bude o to kvalitnější.

Podzimní kolekce povlečení Curt Bauer v úpravě Mako brokát damašek ze 100% česané Mako bavlny je vybaveno pohodlným zapínáním na zip, má dlouhou životnost, stálobarevnost a dokonalou prodyšnost. Krásné vzory jsou díky speciální technice tkaní, kterou je damaškové povlečení typické, vyhotoveny přímo na látce. Při výrobě luxusního damaškového povlečení jsou použity brokátové nitě dodávající povrchu třpytivý vzhled.

Kolekce damaškového povlečení Curt Bauer podzim 2023 - přepych, o kterém jste vždy snili

Co vám nová podzimní kolekce luxusního damaškového povlečení nabídne? Vybrat si můžete soupravu ložního povlečení v různých rozměrech na jednolůžko i dvoulůžko či úžasné povlaky na polštářky v klasickém pojetí nebo se zajímavým dekorativním rámečkem.

Který vzor vás okouzlí? Bude to jemně béžové damaškové povlečení LUND, luxusní tmavě šedé povlečení s motivem drobných lístků SKAGEN, romantické povlečení NORA se vzorem kvítků na šedém podkladu nebo úchvatné povlečení LOUIS XIV. se zámeckým vzorem na temně šedém podkladu?

Luxusní povlečení LUND


Luxusní povlečení SKAGEN

Luxusní povlečení NORA

Luxusní povlečení LOUIS XIV.

Vyberte si luxusní povlečení z nové podzimní kolekce Curt Bauer podzim 2023 na e-shopu Stella Ateliers a udělejte si z ložnice dokonalé místo pro odpočinek.

Luxusní povlečení Curt Bauer podzim 2023 Luxusní povlečení LUND Luxusní povlečení SKAGEN Luxusní povlečení NORA Luxusní povlečení LOUIS XIV.

Další články: