x

Přihlášení:

Registrace

Luxusní povlečení Stella Ateliers - záruka kvality s certifikací Oeko-Tex® Standard

Vsaďte na kvalitu a vyberte si české povlečení a prostěradla, která se pyšní nejen složením z té nejkvalitnější Mako bavlny, ale jsou rovněž držitelem certifikace udělované zdravotně nezávadným materiálům.

Kvalitní bavlněné povlečení je nejen to, které vás bude hýčkat dokonale měkkým povrchem, ale mělo by být i šetrné k vaší pokožce a celkově přispívat ke zdravému spánku. Právě takové je luxusní povlečení Stella Ateliers, u kterého hraje důležitou roli použitá egyptská Mako bavlna. Její příze, zpracovaná do hebkých bavlněných tkanin a pletenin, vás svou měkkou náručí ukolébá do příjemného snění. Kromě toho se ale můžete spolehnout na to, že kvalitní povlečení české výroby, které najdete v naší nabídce, splňuje přísný certifikační systém pro textilie.

Co je to certifikace Oeko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex® Standard 100 je mezinárodní testovací systém vyvinutý v roce 1992. Během přísného hodnocení prováděného ve zkušebních ústavech se sleduje zdravotní nezávadnost textilií a pokud textilie požadavky splní, mohou používat Oeko-Tex štítek.

Proč je dobré vybrat si povlečení s tímto označením

Používat povlečení, jehož původ není dobře známý, může být risk. Ve Stella Ateliers dbáme na pečlivý výběr materiálů a hlídáme jejich vysokou kvalitu. Naše luxusní saténové, jerseyové i damaškové povlečení z Mako bavlny i napínací bavlněná prostěradla splňují nejen požadavky Oeko-Tex® Standard 100, ale naplní i představy těch nejnáročnějších spáčů.

Povlečení Stella Ateliers, ani další lůžkoviny, neobsahují škodlivé látky, jsou příjemné na dotek, nezpůsobují podráždění pokožky a jsou vhodné i pro osoby trpící alergiemi. Díky vysoké prodyšnosti a termoregulačním schopnostem se v parných dnech pod povlečením nebudete potit a naopak v zimě vás bude Mako bavlna příjemně hřát.

Vyzkoušejte si i vy, že nejkvalitnější ložní povlečení je vyrobeno z přírodních materiálů,  nezpůsobí vám zdravotní komplikace a bude se vám v něm příjemně usínat.

Luxusní povlečení s certifikací Povlečení Stella Ateliers s certifikací

Další články: