x

Přihlášení:

Registrace

Luxusní bavlněné povlečení je krásným i praktickým dárkem pod stromeček

Každý rok přemýšlíte, čím obdarovat své blízké? Zkuste jim letos udělat radost luxusním povlečením z pravé egyptské Mako bavlny.

Říkáte si, že povlečení je obyčejné a není vhodné ho dávat jako dárek pod stromeček? To je velká mýlka. Pokud rodinu nebo přátele obdarujete opravdu kvalitním povlečením v luxusním provedení, uvidíte, jak tento dar ocení.

Bavlněné povlečení potěší i okouzlí

Na trhu najdete řadu povlečení z mnoha materiálů, ale právě bavlna je pro ložní povlečení ideální. Bavlněné povlečení vyrobené z pravé egyptské ručně sbírané Mako bavlny je nejen výjimečně měkké a hebké na dotek, ale má také vynikající termoregulační vlastnosti, je prodyšné, v zimě hřeje a v létě naopak chladí.

V naší nabídce najdete luxusní povlečení v nepřeberném množství barev a vzorů, takže vybrat to pravé, které udělá obdarovaným radost a zároveň se jim bude hodit do ložnice je snadné.

Jersey, satén nebo damašek?

Zvolit můžete různé úpravy povlečení. Každá úprava slibuje trochu jiné vlastnosti.

Saténové povlečení

U povlečení v úpravě Mako satén očekávejte lesklý povrch připomínající pravé hedvábí. Saténové povlečení je úžasně jemné, na rozdíl od nekvalitního umělého saténu neklouže ani nestudí a netvoří se na něm žmolky. Je ideálním dárkem do luxusních ložnic, kde si majitelé potrpí na dokonalost a eleganci.

Jerseyové povlečení

Povlečení v úpravě Mako jersey potěší všechny, co chtějí vysokou jemnost a měkkost povlečení. Jersey představuje pleteninu a díky tomu je povlečení nejen krásně splývavé, ale také mírně roztažné a nemačká se, takže ho po vyprání není nutné žehlit. Určitě potěší všechny, co mají rádi pohodlí.

Povlečení z Mako brokát-damašku

Úprava Mako brokát-damašek je specifická tím, že při tkaní látky se využívají třpytivé brokátové nitě dodávající povlečení lesk. Bohaté vzory jsou vetkané přímo v látce. Damaškové povlečení je nejen kvalitní, ale také krásně zdobné. Obdarujte jím milovníky dekorativních interiérů.

Vyberte, zabalte, darujte

Nemáte vůbec představu, které povlečení vybrat? Prohlédněte si naše tipy a nechte se inspirovat. Třeba právě některý z nich se stane krásným dárkem pod stromeček.

Jerseyové povlečení GREGORIO

Elegance, styl a decentní vzorování, které jako by bylo inspirováno zámeckými ložnicemi,bude přímo lákat k ulehnutí. Světle krémová barva rozjasní menší ložnice, ale i v těch prostornějších se určitě neztratí.

Damaškové povlečení HARRIET

Smetanovo-béžové povlečení s jemným vzorováním působí velmi elegantně a potěší všechny, kdo nemají rádi křiklavé vzory. Luxusní dojem umocňují polštáře lemované paspulí.

Saténové povlečení BELLA

Romantické, hravé, útulné i veselé. Květinové povlečení vnese do ložnice optimistickou náladu. Obdarujte jím ženy, dívky i ty, co milují přírodu. 

Přesvědčili jsme vás, že luxusní ložní povlečení je dobrým dárkem na Vánoce? A co Vy, nechtěli byste také jedno?

Gregorio Harriet Bella

Další články: