x

Přihlášení:

Registrace

Vyspěte se do růžova v luxusním saténovém povlečení

Když se řekne satén, jistě se vám vybaví něco jemného, lesklého, vzdušného a kvalitního. Ano, přesně takové je luxusní saténové povlečení Stella Ateliers.

Co je to vlastně satén? Pod tímto názvem si můžete představit látku utkanou v husté atlasové vazbě. Pro saténové povlečení, které najdete v naší nabídce, používáme výhradně jemné česané příze z vysokojakostní 100% egyptské, ručně sbírané Mako bavlny, která má velmi nízké rostlinné znečištění a jejíž dlouhá vlákna jsou krásně hebká.

Aby získala saténová tkanina svůj typický lesk a vlastnosti, prochází několika úpravami:

  • opalování, při které se látka zbavuje přebytečných „chloupků“ a na povlečení se díky tomu netvoří žmolky;

  • mercerace, kdy se látka máčí ve speciální lázni, aby se vlákna zakulatila a tkanina získala vysoký lesk;

  • sanforizace, díky které se látka předvysráží, aby se vám pak nesrážela doma při praní;

  • kalandrování, které upravuje lesk, omak a jemnost látky.

Výhody luxusního saténového povlečení

Povlečení Mako satén je úplně jiné než umělá saténová povlečení. Rozdíl je znát na první dotek. Kvalitní bavlněné saténové povlečení totiž na rozdíl od toho umělého vůbec nestudí a rozhodně neklouže. Díky úpravám se luxusní saténové povlečení nesráží, nežmolkuje a ani neelektrizuje. Prostě je to jiná liga.

Lesklý povrch povlečení je příjemný, měkký a hebký, takže i pro lidi s citlivou pokožkou bude dotek bavlněného saténu jako kdyby se dotýkali lehoučké pavučinky. Přírodní Mako bavlna je sklízena i zpracovávána s láskou a výsledkem je bavlněné saténové povlečení, které je úžasně prodyšné. V létě se pod saténovým povlečením nebudete potit a v zimě vám bude zase krásné teplo.

Saténové povlečení má mnoho podob

Bavlna je velmi přizpůsobivý materiál a k docílení vysokého komfortu pro každého jednotlivého spáče nabízí mnoho úprav saténové tkaniny. 

U Stella Ateliers najdete saténové povlečení v různých úpravách:

Mako satén

Klasické saténové povlečení ze 100% egyptské Mako bavlny je krásně měkké na dotek, má přirozený lesklý povrch a dlouhou životnost. Na výběr máte z řady barevných variant i ze vzorů povlečení, které si pohrají s atmosférou vaší ložnice.

NÁŠ TIP: Moderní vzor saténového povlečení MARO si bude rozumět s luxusními ložnicemi v minimalistickém stylu.

Mako satén UNI

U této úpravy saténového povlečení se setkáte s jednobarevnou tkaninou zhotovenou v atlasové vazbě. I zde platí, že krásný lesk, jemnost a měkkost jde ruku v ruce s vysokou kvalitou zpracování.

NÁŠ TIP: Vyberte si ten pravý odstín jednobarevného povlečení.

Švýcarský Premium satén

Vysokojakostní Mako bavlna společně s vysokým leskem a maximální kvalitou vytváří luxusní saténové povlečení, které si zachová svůj půvab i po mnoha vypráních. Prémiové povlečení si zamilujete na první dotek.

NÁŠ TIP: Romantické luxusní povlečení JULIA navodí atmosféru jen pro vás a vaši drahou polovičku.

Mako satén DE LUXE

Nejen lesk a hebkost, ale také neuvěřitelná lehkost je tím, co dělá z bavlněného povlečení v úpravě Mako satén DE LUXE něco výjimečného. Vždyť 136 m příze váží pouhý 1 gram. Každé ulehnutí do tohoto luxusního povlečení bude, jako byste spali na obláčku.

NÁŠ TIP: Velmi elegantně působí luxusní ložní povlečení NELINA.

Vyspěte se do růžova v luxusním saténovém povlečení Povlečení MARO, Mako satén Mako satén UNI Povlečení JULIA, Švýcarský Premium satén Povlečení NELINA, Mako satén DE LUXE

Další články: