x

Přihlášení:

Registrace

Tip na ideální vánoční dárek - luxusní povlečení Stella z nové podzimní kolekce

Přemýšlíte, jaký dárek pod stromeček vybrat pro své nejbližší? Kvalitní a krásné české bavlněné povlečení je skvělé jako vánoční dárek pro ženy, muže a hodí se i jako firemní vánoční dárek. V naší nové kolekci luxusního povlečení Stella podzim 2023 jistě vyberete ten nejlepší vánoční dárek.

Nová kolekce luxusního povlečení Stella podzim 2023 je jako stvořená pro to, aby dělala radost. Kolekce nabízí rozmanité vzory i barvy. Najdete zde jednoduchá jednobarevná povlečení VALETTA, která se hodí jako vánoční dárek pro babičku nebo pro tchýni. Pokud hledáte vánoční dárek pro maminku, pro tátu nebo pro oba rodiče, vyberte jim hebké, jemně květované povlečení CECILIA, VALENTINA, ARIANA, REBECCA nebo povlečení QUINN či JACOBIA s decentním geometrickým vzorem. Potřebujete vánoční dárek pro přítele nebo přítelkyni, který si později užijete společně? Zabalte pod stromeček elegantní povlečení FRANCESCO, GIORGIA či JESSICA nebo romantické povlečení MAYA či MIRELLA s výrazným květinovým motivem.

Darujte luxusní povlečení, darujte klidný spánek

Víte, proč je právě luxusní povlečení Stella Ateliers výborným tipem na vánoční dárek? Nejde jen o krásné ložní prádlo, ale o skutečně kvalitní bavlněné povlečení, ve kterém se vaši nejbližší budou cítit příjemně a jejich sny budou opravdu sladké.

Díky použití 100% Mako bavlny je povlečení Stella výjimečně hebké, měkké a krásně prodyšné. Potěšte své blízké originálním vánočním dárkem, díky kterému se jim bude každou noc krásně usínat. Luxusní povlečení je malé vánoční překvapení, které bude dělat radost po celý rok.

Jakou úpravu povlečení pod stromeček vybrat?

Mako satén je neskutečně lehoučký, vyniká i svou pevností a odolností. Saténové povlečení má také zajímavě lesklý povrch a působí přepychově. Mako jersey překvapí svou úžasnou jemností, kterou nenajdete u žádné jiné úpravy. Protože jde o pleteninu, a ne o tkaninu, nemusí se jerseyové povlečení žehlit.

Projděte si celou nabídku povlečení Stella Ateliers a objevte skvělé vánoční dárky!

Vánoční dárek - luxusní povlečení Dárek pod stromeček - luxusní povlečení Kolekce luxusního povlečení Stella podzim2023 Kolekce luxusního povlečení Stella podzim2023

Další články: