x

Přihlášení:

Registrace

Stella Ateliers vám přeje krásné Vánoce a šťastný Nový rok

Rok se s rokem sešel a opět je tu kouzelný čas vánoční. Jsme rádi, že i letos jsme mohli být prostřednictvím našich produktů součástí vašich každodenních chvilek odpočinku.

Za celý tým Stella Ateliers bychom rádi poděkovali všem stávajícím i novým zákazníkům, sledujícím na sociálních sítích Facebook, Instagram i Pinterest, i těm, se kterými se potkáváme osobně. 

Jsme rádi, že naše české luxusní povlečení přináší hebkost a jemnost do vašich ložnic. Stále vymýšlíme nové způsoby, jak vám udělat radost.

Letos to byly výjimečné jarní a podzimní kolekce jerseyových, saténových i damaškových povlečení. Na Valentýna jsme vás potěšili speciálním valentýnským balením. Chybět nesměly ani slevové akce. Ke konci roku jsme připravili unikátní kolekci luxusního povlečení Stella s Martinou, která vznikla ve spolupráci s interiérovou designérkou Martinou Pištělákovou z Martina design.

I pro rok 2023 chystáme mnoho novinek, akcí a zajímavých produktů, proto zůstaňte s námi, aby vám nic neuniklo.

Užijte si krásné vánoční svátky plné pohodové atmosféry s vašimi blízkými a do nového roku 2023 vám přejeme spoustu radosti, spokojených chvilek a příjemného spánku.

Další články: