x

Přihlášení:

Registrace

Romantické povlečení se hodí do každé ložnice

Kvalitní spánek je základ celého života. Pokud je člověk nevyspalý, může být mrzutý, bez nálady a hlavně bez energie. K dobrému odpočinku a spánku může kromě kvalitní postele a matrace pomoci také vhodně vybrané povlečení.

Romantické povlečení člověka uklidní. Jemné pastelové barvy navodí pocit bezpečí a klidu. Mysl se dostane do harmonie s tělem a dovolí vám hodit problémy za hlavu. Nehledě na to, že ženy jsou na romantické prostředí ještě citlivější a mohou v nich vzbuzovat i další příjemné myšlenky, které zajisté ocení i muži.

Rozhodně stojí za to, pořídit si nové romantické povlečení. Pastelové barvy, které mohou být doplněné o květinové vzory, dokáží s ložnicí divy. Zejména ženy si potrpí na příjemnou starorůžovou, která je v současnosti hitem, ale v nabídce je i spousta dalších barev, které zútulní každou ložnici.

Sortiment je široký, takže si každý může vybrat to své pravé povlečení. V módě jsou také romantická povlečení s rozkvétajícími růžemi, nebo tulipány. Spánek v takové rozkvetlé posteli bude natolik intenzivní zážitek, že se na to budete těšit celý den.

Povlečení z jemného materiálu je to pravé

Každý se rád dotýká příjemných věcí. Proto by mělo být i povlečení z příjemného materiálu. Z tohoto důvodu se používá pro výrobu nejjemnější česaná bavlna, která navodí příjemnou atmosféru. Jestli ji využijete k odpočinku, nebo k vášnivým chvilkám, to už je pouze na vás. Romantické povlečení zkrátka zprostředkuje perfektní zážitek.

Bavlna se využívá pro výrobu povlečení, protože má skvělé vlastnosti. Bavlněná povlečení jsou měkká, prodyšná a dobře sají pot. Tím však výčet nekončí. Bavlna má také dobré termoregulační vlastnosti, snadno se udržuje a nevadí jí ani vyšší teplota při praní.

Některé úpravy bavlněných povlečení mají i další výhody. Například jerseová úprava je skvělá, protože se nemačká. Tím pádem odpadá potřeba žehlení.

A protože se blíží zima, přijdou vhod i jiné bavlněné úpravy jako třeba pletený jersey, hladký tkaný  satén nebo exkluzivně hustě tkaný damašek. V povlečení z takových materiálů vám rozhodně zima nebude. Na druhou stranu nemusíte se bát ani zbytečného tepla. Všechny tyto příze mají výborné termoregulační vlastnosti. Jinými slovy. V létě příjemně chladí a v zimě hřejí.

Nabídka povlečení je široká, proto jsme pro vás vybrali několik tipů na okouzlující romantické povlečení, které se hodí do každé moderní ložnice. Třeba to může být skvělý vánoční dárek, nebo si takové povlečení pořiďte jen tak. Pro radost.

Přesvědčte se sami, jaké krásné kousky jsou pro vás nachystané.

RŮŽOVÉ POVLEČENÍ

FIALOVÉ POVLEČENÍ

ČERVENÉ POVLEČENÍ

BÍLÉ POVLEČENÍ

DALŠÍ BARVY

Luxusní ložní povlečení CASTLE WEDDING Luxusní ložní povlečení ELEEN Luxusní ložní povlečení ELKE Luxusní ložní povlečení ERIN Luxusní ložní povlečení Es Vedra Luxusní ložní povlečení La Graciosa Luxusní ložní povlečení LAUX Luxusní ložní povlečení LEVI Povlečení AKANTHUS Povlečení ALISAR Povlečení EBBA Povlečení ENNA Povlečení GWEN Povlečení KARIMA Povlečení MARGRET Povlečení MARY Povlečení SORAYA Luxusní ložní povlečení FELICIA Luxusní ložní povlečení LEONARDO ruby

Další články: