x

Přihlášení:

Registrace

Přivítejte jaro ve své ložnici s novou kolekcí povlečení Stella Ateliers a Bauer

Jaro je v plném proudu a (nejen) příroda se vzpamatovává z dlouhé a vyčerpávající zimy. Vneste jarní atmosféru i do vaší ložnice díky nové jarní kolekci luxusního povlečení značek Stella Ateliers a Bauer

Jarní kolekce pro rok 2021 se nese v duchu pastelových tónů, květinových motivů a jemných, decentních vzorů. Nové kolekce zahrnují luxusní ložní povlečení z pravé egyptské bavlny v úpravách Mako brokát-damašek, Mako satén a Mako jersey. Každá z těchto úprav je charakteristická specifickými vlastnostmi, společným jmenovatelem však zůstává prvotřídní materiál z čisté česané Mako bavlny, vysoká kvalita a dokonalé zpracování.

Damaškové povlečení je příjemné na pohled i na dotek

Luxusní povlečení v úpravě Mako brokát-damašek vás jistě potěší svou měkkostí, vysokou odolností, příjemným omakem a dokonalým vzhledem. Damaškové ložní povlečení je vyrobeno z jednobarevné tkaniny, jejíž bohaté vzory vznikají tkaním na žakárovém ústrojí. Povlečení z naší nabídky je doplněno o třpytivý brokát, který dodává povlečení elegantní lesk a třpyt. Toto luxusní ložní povlečení naleznete v nové jarní kolekci německé značky Bauer, která zaručuje prvotřídní kvalitu a která uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

TIP: Damaškové povlečení Bauer MELLOW

Ložní povlečení Bauer MELLOW v růžových tónech vnese do vaší ložnice romantický a svěží nádech. Jemný motiv působí elegantním a luxusním dojmem, který je umocněn leskem typickým pro úpravu Mako brokát-damašek.

TIP: Damaškové povlečení Bauer GENTLE

Luxusní povlečení Bauer GENTLE s decentním vzorem jemných proužků na světlém podkladu bude působit elegantním dojmem v jakékoli ložnici. Vyberte si to pravé ze tří barevných variant: vínová, medově žlutá či šalvějově zelená.

Nadčasové saténové povlečení

Jarní kolekce 2021 značek Stella Ateliers a Bauer přináší zcela nové motivy a vzory saténového povlečení z Mako bavlny. Mako satén je typický svou jemností, pevností, leskem podobným hedvábí a hebkostí a patří tak mezi nejoblíbenější úpravy povlečení. Saténové povlečení má také výborné termoregulační vlastnosti a narozdíl od jeho umělých napodobenin neklouže, nestudí, neelektrizuje a nežmolkovatí. 

TIP: Saténové povlečení Stella Ateliers CLEOPATRA a GRAZIA

Povlečení CLEOPATRA a GRAZIA jsou ušitá ze 100% Mako bavlny v úpravě Mako satén DE LUXE a řadí se tak mezi ty nejluxusnější saténová povlečení. Modré povlečení GRAZIA i zlatavě žluté ložní prádlo CLEOPATRA jsou pokryty moderním květinovým motivem, který do vaší ložnice vnese pravou jarní atmosféru a honosný dojem.

TIP: Saténové povlečení Bauer SOFTLY 

Luxusní ložní povlečení Bauer SOFTLY je pokryto něžným motivem lučního kvítí na světlém podkladu a působí tak decentním a příjemným dojmem. Toto romantické saténové povlečení vnese do vaší ložnice jaro v jakémkoli ročním období.

U jerseyového povlečení oceníte všestranné pohodlí

Mako jersey představuje pleteninu, která je mírně roztažná, splývavá a nemusí se žehlit. Jerseyové povlečení si oblíbíte také pro jeho měkkost a jemnost na dotek. Vyberte si to své v nové jarní kolekci povlečení Stella Ateliers, která je plná nových motivů a vzorů, a to jak decentních, tak  i výrazných. Je pouze na vás, zda bude povlečení hlavní dominanta ložnice nebo její přirozená součást.

TIP: Saténové povlečení Stella Ateliers TIMON

Luxusní povlečení TIMON je zdobeno exotickým motivem palmových listů na béžovém podkladu a vykouzlí tak ve vaší ložnici neobyčejnou atmosféru. Užijte si hřejivou náruč luxusního jerseyového povlečení značky Stella Ateliers.

Přivítejte jaro ve své ložnici s novou kolekcí povlečení Stella Ateliers a Bauer MELLOW GENTLE CLEOPATRA a GRAZIA SOFTLY TIMON

Další články: