x

Přihlášení:

Registrace

Odhalujeme novou letní kolekci luxusního povlečení Stella 2023

V nové kolekci jistě najdete luxusní ložní prádlo, které bude pasovat do stylu vaší ložnice. Letní povlečení slibuje nové vzory a barvy.

Nové vzory, nové barvy a jako vždy vysoká kvalita materiálů - to je nová kolekce luxusního povlečení Stella pro letní sezonu 2023, kterou nyní najdete na našem e-shopu. Na své si přijdou jak milovníci přírodních květinových motivů, tak ti, co chtějí doplnit ložnici o jednobarevné nebo abstraktní povlečení.

Něžné květované povlečení

V letní kolekci Stella 2023 na vás čeká povlečení EIKE s romantickými květy na bílém podkladu. Více zemitě působí povlečení METODY a FIAMMA, kde je použit motiv travin na šedém nebo růžovo-lososovém podkladu a jednoduchost můžete hledat u povlečení ISABELLA. Povlečení PHIEBE s výrazným podkladem laděným do oranžova je jako vycházející slunce nad rozkvetlou loukou plnou drobných kvítků. Luxusní povlečení SYBBILE vás zase přenese do provence ložnice.

Elegantní zámecké povlečení

Vskutku luxusní dojem zanechá jednoznačně povlečení VESPUCCI. Ornamentální zdobení na jednoduchém šedavém podkladu je okouzlující. V tomto povlečení se budete cítit opravdu jedinečně.

Stylové jednobarevné povlečení

Pokud si potrpíte na čistý styl, je jednobarevné povlečení určeno právě pro vás. V letní kolekci najdete hned několik odstínů, které budou působit velmi elegantně a stylově. Vyzkoušejte povlečení INNA, TAKOMA, MAX, ELBRUS, AREK nebo ANTONI.

Zajímavé abstraktní a geometrické povlečení

Nechcete se vázat na konkrétní vzor? Sáhněte po ložním prádle s méně konkrétním motivem. Originální design ve spojení s barvami hledejte u povlečení s geometrickým vzorem BOLEK, PIPPA, MATĚJ, CEZAR, EMERYK a JUSTIN. Jako malířské plátno plné barev pak působí luxusní povlečení CAILLOU nebo OLENA.

Zažijte ničím nerušený spánek v luxusním saténovém a jerseyovém povlečení

Celá kolekce povlečení Stella LÉTO 2023 je jako vždy zhotovena z nejkvalitnější egyptské Mako bavlny. Na výběr máte velmi jemné a hebké povlečení Mako jersey nebo lehoučké a mírně lesklé povlečení Mako satén.

Léto je ideální dobou pro obměnu ložního prádla. Luxusní bavlněné povlečení bude v ložnici nejen skvěle vypadat, ale bude vaším dokonalým společníkem každou noc.

Kolekce povlečení LÉTO 2023 Květované povlečení FIAMMA Zámecké povlečení VESPUCCI Jednobarevné povlečení ANTONI Geometrické povlečení PIPPA

Další články: