x

Přihlášení:

Registrace

Oblékněte ložnici do luxusního povlečení v podzimních barvách

Když se léto rozloučí, krajina se začne barvit do podzimních odstínů a rána nejsou už tak teplá, je načase udělat si z ložnice útulné místo, kde se vám bude krásně usínat, i když venku začne vládnout nečas. Připravili jsme si pro vás několik tipů na bavlněné povlečení, které je pro podzim jako stvořené.

Výběr barvy a materiálu povlečení dokáže výrazně ovlivnit to, jak se nám bude spát. Luxusní bavlněné povlečení Stella Ateliers vyrobené z Mako bavlny je považováno za jedno z nejvhodnějších pro kvalitní spánek a to hned z několika důvodů. Mako bavlna je krásně měkká a hebká na dotek, takže když se do povlečení z Mako bavlny zachumláte, budete se cítit velmi příjemně. Bavlněné povlečení také krásně hřeje, což je pro podzimní dny přímo ideální. Zároveň je také velmi prodyšné a nebudete se pod ním potit.

Kromě materiálu je ale také důležitá volba barev, které ovlivňují naši náladu. Podzim je typický zemitými barvami, odstíny připomínající barvy zralého ovoce a padajícího listí. Na podzimním povlečení hrají prim výrazné odstíny hnědé, oranžová, červená, žlutá, béžová, bordó, zlatá nebo jemné odlesky stříbrné. Teplé barvy vás dokáží pocitově zahřát a navodit v ložnici příjemnou atmosféru.

Luxusní české povlečení s podzimním motivem - 6 skvělých tipů

V naší nabídce najdete mnoho barev i motivů podzimního povlečení na postel, díky kterým si můžete na podzim vyhrát se vzhledem ložnice do těch nejmenších detailů. Když k povlečení pořídíte ještě podzimně laděné dekorační polštářky a plédy, budete mít vždy připravené místo, kde si budete moci odpočinout a příjemně se vyspat.

Povlečení JULIA - jemnost v každém ohledu

Pokud jste příznivci elegance, ladnosti a nenápadných, ale rafinovaných detailů, je pro vás saténové podzimní povlečení JULIA jako stvořené. Jemně béžový podklad je doplněn krásným krajkovým motivem. Luxusní vzhled dodává povlečení i úprava Švýcarský Premium satén, díky které je povlečení jemně lesklé a dokonale hebké na dotek.

 

Povlečení CLEOPATRA - pro ložnici královny i tu vaší

Potrpíte si na dokonalost v každém detailu a jste opravdu nároční na výběr materiálu? Sáhněte po saténovém povlečení CLEOPATRA v úpravě Mako satén De Luxe. Tato úprava je tím nejlepším, co můžete mít a je synonymem pro luxusní ložní povlečení pro náročné. Díky použití té nejjemnější příze je povlečení neskutečně lehoučké a hebké - neuvěříte, dokud ho nevyzkoušíte. Motiv rozkvetlých květů na žlutavém podkladu je impozantní a bude středobodem vaší ložnice. 

Povlečení ALFONSO - zářivý doplněk pro každou postel

Povlečte přikrývky a polštáře do saténového povlečení ALFONSO a uvidíte, jak bude doslova zářit. Tmavě modrý podklad s motivem žlutých paprsků připomíná světla ohňostroje nebo listy exotických květin plujících po vodní hladině. V úpravě Mako saténluxusní povlečení jemně lesklý povrch a je velmi hebké na dotek.

Povlečení FRIDA - zažijte něžné pohlazení, co vás ukolébá ke spánku

I na podzim můžete mít v ložnici útulno. Velmi příjemně působící luxusní jerseyové povlečení FRIDA s podzimním motivem jemných kvítků vnese do vaší ložnice klid a uvolněnou atmosféru. Úpletové povlečení v úpravě Mako jersey slibuje úžasně hebkou náruč doslova lákající, abyste si do postele zalezli s knihou a užili si chvilky klidu, které vás pomalu ukolébají do říše snů.

Povlečení LOUIS XIV. - styl a luxus, který si oblíbíte

Ani na podzim se nemusíte vzdávat luxusního vzhledu ložnice. S damaškovým povlečením LOUIS XIV. s rafinovanou kombinací starostříbrného zámeckého motivu a hnědavého podkladu vykouzlíte z postele nečekaně stylové místo. Mako brokát damašek je obohacen o třpytivé brokátové nitě, které dělají z tohoto podzimního povlečení hotový skvost.

Povlečení BENTE - jako čokoládový dezert na vaší posteli

I minimalismus má na podzim své místo. Jednobarevné damaškové povlečení BENTE v čokoládovém odstínu si zamilujete a ráno nebudete chtít vylézt z postele. Navíc úprava povlečení Mako brokát satén je výjimečná hned ze dvou důvodů. Povlečení je jemně lesklé a díky brokátovým nitím má úchvatný třpytivý nádech.

Užijte si krásný podzim v ložnici s povlečením s podzimními motivy. Dejte sbohem podzimní únavě. V luxusním bavlněném povlečení v té nejvyšší kvalitě se vyspíte do růžova každý den.

Luxusní povlečení v podzimních barvách Luxusní povlečení JULIA Luxusní povlečení CLEOPATRA Luxusní povlečení ALFONSO Luxusní povlečení FRIDA Luxusní povlečení LOUIS XIV. Luxusní povlečení BENTE

Další články: