Objevte tajemství 50 odstínů šedé s naší Valentýnskou akcí

Láska má mnoho podob. Užijte si i vy Valentýna naplno, rozmazlujte své milované a nechte se rozmazlovat. Protože i my rádi rozmazlujeme, můžete si po celý únor objednat šedá povlečení s 10% SLEVOU a jako překvapení pro vás máme i speciální romantické valentýnské balení.

Nebojte se šedého povlečení. Pokud máte pocit, že šedá ložnice připomíná nudnou studentku literatury, která vypadá a cítí se jako šedá myška s nízkým sebevědomím, věřte, že i 50 odstínů šedé může být lákavým výletem do tajemných, a přece tak oslnivých zákoutí vaší ložnice.

Právě Valentýn je pro nové objevy a možnosti ložnice tím nejlepším obdobím. Luxusní šedé povlečení nedráždí vaši mysl jako jiné barvy a vy se tak můžete soustředit na podstatné detaily, jako je hebkost Mako bavlny, její jemnost, kdykoli se dotkne vaší pokožky, úžasnou prodyšnost a termoregulační schopnosti, díky kterým se bavlněné povlečení stává dokonalým partnerem v letních i zimních měsících i na nádherné vzory luxusního šedého povlečení z nabídky Stella Ateliers.

Podlehněte kráse a šarmu šedého bavlněného povlečení českého původu. Objevte více než 50 odstínů šedé v těch nejlepších úpravách. Luxusní jerseyové, saténové, damaškové i percalové povlečení z vysokojakostní egyptské Mako bavlny, americké Pima bavlny nebo 100% organické BIO bavlny se hodí do každé ložnice.

Zažijte Valentýna v náruči šedého luxusního povlečení. S 10% SLEVOU získáte krásný dárek nebo překvapení pro svou milovanou polovičku. Valentýnské balení už je jen malým bonusem, který potěší. Radost si můžete udělat i sami sobě, protože rozmazlovat může kdokoli, kdykoli, kohokoli.

 

 

Zpět do obchodu