x

Přihlášení:

Registrace

Objevte tajemství 50 odstínů šedé s naší Valentýnskou akcí

Láska má mnoho podob. Užijte si i vy Valentýna naplno, rozmazlujte své milované a nechte se rozmazlovat. Protože i my rádi rozmazlujeme, můžete si po celý únor objednat šedá povlečení s 10% SLEVOU a jako překvapení pro vás máme i speciální romantické valentýnské balení.

Nebojte se šedého povlečení. Pokud máte pocit, že šedá ložnice připomíná nudnou studentku literatury, která vypadá a cítí se jako šedá myška s nízkým sebevědomím, věřte, že i 50 odstínů šedé může být lákavým výletem do tajemných, a přece tak oslnivých zákoutí vaší ložnice.

Právě Valentýn je pro nové objevy a možnosti ložnice tím nejlepším obdobím. Luxusní šedé povlečení nedráždí vaši mysl jako jiné barvy a vy se tak můžete soustředit na podstatné detaily, jako je hebkost Mako bavlny, její jemnost, kdykoli se dotkne vaší pokožky, úžasnou prodyšnost a termoregulační schopnosti, díky kterým se bavlněné povlečení stává dokonalým partnerem v letních i zimních měsících i na nádherné vzory luxusního šedého povlečení z nabídky Stella Ateliers.

Podlehněte kráse a šarmu šedého bavlněného povlečení českého původu. Objevte více než 50 odstínů šedé v těch nejlepších úpravách. Luxusní jerseyové, saténové, damaškové i percalové povlečení z vysokojakostní egyptské Mako bavlny, americké Pima bavlny nebo 100% organické BIO bavlny se hodí do každé ložnice.

Zažijte Valentýna v náruči šedého luxusního povlečení. S 10% SLEVOU získáte krásný dárek nebo překvapení pro svou milovanou polovičku. Valentýnské balení už je jen malým bonusem, který potěší. Radost si můžete udělat i sami sobě, protože rozmazlovat může kdokoli, kdykoli, kohokoli.

Objevte tajemství 50 odstínů šedé s naší Valentýnskou akcí Romantické froté Micro Love značky Soft Cotton Luxusní damaškové povlečení COMO značky Bauer Romantické froté Micro Love značky Soft Cotton Luxusní damaškové povlečení Bauer (COMO, BELLUNO, LIVORNO) Luxusní jerseyové povlečení JACOB značky Stella Ateliers

Další články: