x

Přihlášení:

Registrace

Nová podzimní kolekce povlečení Stella Ateliers 2021

Máme velkou radost, že vám můžeme představit novou podzimní kolekci luxusního povlečení Stella Ateliers 2021. Je plná něžných květů i abstraktních motivů.

Podzim nám opět zaklepal na dveře a s ním i chladnější počasí. To ale nemusí nutně znamenat špatné zprávy. Stačí, když si podzim okořeníte drobnými radostmi. Ve Stella Ateliers máme například velkou radost z toho, že jsme pro vás připravili novou podzimní kolekci luxusního povlečení Stella Ateliers, která přináší opět nové vzory, a přitom zachovává použití vysokojakostní Mako bavlny.

Květované, abstraktní, jednobarevné i zámecké vzory pro vaše ložnice

Podzimní kolekce povlečení Stella Ateliers 2021 vám nabídne oblíbené úpravy bavlněných tkanin a pletenin vyrobených z egyptské Mako bavlny. Konkrétně se jedná o Švýcarský Prémium satén, Satén De Luxe, Mako satén a Mako jersey.

Luxusní povlečení Stella Ateliers v podzimním kabátku jsou zastoupena především květovaným povlečením, které jste si velmi oblíbili. Jemné květy na světlém podkladu najdete u povlečení GABRIELLE, PHILOMENA, DELIGHT, MALEA, PENELOPE, EVIA, OXANA, MIRABELLA, CASANDRA, LANNA nebo BELINDA. Středně tmavé odstíny reprezentuje povlečení ISABELLA, KENO a NAZAR. Velmi luxusně budou působit i květy na tmavším podkladu, které jsou zastoupeny povlečením LAGO, DINA a SIBEL.

Své kouzlo má i abstraktní povlečení, které se výborně hodí do moderních ložnic. V kolekci podzim 2021 jsou abstraktní motivy zastoupeny povlečením TIZIAN, SOFIAN, ASRA, YANIS, RUBEN, RASIM, BOBBI, PHIENEAS, LOKI, RAPHAEL, SKYLINE, ADEON, POLINA a NAOKO.

Také jednobarevné povlečení má v podzimní kolekci své zástupce. Luxusní bavlněné povlečení TAKOMA, ELBRUS a AREK si jistě najdou cestu do vašich ložnic.

Lehce orientálním dojmem a nádechem zámeckého povlečení působí krásné povlečení GREGORIO a VESPUCCI.

Zachumlejte se do příjemného a měkkého povlečení z bavlny

U všech povlečení Stella Ateliers 2021 je samozřejmostí použití přírodní egyptské Mako bavlny, která představuje vysoce kvalitní surovinu pro výrobu ložního prádla. Při výrobě bavlněného povlečení dbáme na to, aby byl výsledný produkt nejen krásný a dokonale zpracovaný, ale aby byl také příjemný na dotek a poskytoval vám komfort pokaždé, když do povlečení ulehnete.

Právě podzim je obdobím, kdy se toužíme zachumlat do něčeho měkkého a příjemného. Bavlněné povlečení Stella Ateliers z nové podzimní kolekce je tím pravým, co vás zahřeje, zvedne vám náladu a přispěje k lepšímu spánku.

Luxusní povlečení OXANA Luxusní povlečení PHILOMENA Luxusní povlečení SOFIAN Luxusní povlečení RAPHAEL Luxusní povlečení BELINDA Luxusní povlečení MIRABELLA

Další články: