Nová kolekce Stella 2020 skladem!

Vyberte si z nové kolekce luxusního bavlněného povlečení Stella s jarními motivy. Výjimečnou měkkost a hebký omak si hned zamilujete.

Milujete jaro, ožívající přírodu i vzduch co voní svěže a čistě? I vaše ložnice bude plná svěžesti s novou kolekcí jarního povlečení Stella 2020. Objevte dokonalost v každém detailu a nechte se hýčkat těmi nejlepšími materiály.

V jarní kolekci Stella 2020 najdete pouze bavlněné povlečení z vysokojakostní egyptské Mako bavlny, která zaručuje mimořádné vlastnosti povlečení. To je měkké, hebké, prodyšné, savé, má výrazné barvy a dlouhou životnost. Luxusní bavlněné povlečení z egyptské bavlny je skvělou volbou pro alergiky i osoby s citlivou pokožkou.

Nová kolekce povlečení Stella obsahuje povlečení v oblíbených úpravách Mako jersey, Mako satén a Švýcarský Prémium satén. Jerseyové povlečení je zhotovené ve formě úpletu. Ten je nejen měkoučký, ale také mírně roztažný a povlečení po vyprání nemusíte žehlit. Saténové povlečení tkané v atlasové vazbě je zase lehké jako peříčko, jeho povrch je lesklý, ale přesto nestudí ani neklouže. Švýcarský Prémium satén patří k TOP materiálům, který uspokojí i náročné zákazníky. Unikátní lesk a dokonalá jemnost je to pravé pro luxusní ložnice.

Mezi novinkami z kolekce Stella 2020 objevíte nejen květinové jarní motivy, ale také abstraktní a geometrické vzory nebo jednoduché barevné tónování. Převažují světlé odstíny, se kterými bude ložnice krásně prosvětlená a útulná.

Vyzkoušejte i vy povlečení Stella nebo další úžasné značky povlečení, které najdete v naší nabídce. Vybrat si můžete také prostěradla v řadě odstínů, které lze vhodně zkombinovat se zvoleným povlečením.

Zpět do obchodu