x

Přihlášení:

Registrace

Luxusní povlečení Stella Ateliers vás může provázet celý rok

Začátek roku je chvílí, kdy řada z nás bilancuje nad tím, co na nás čeká v následujících měsících. Chcete se mít celý rok na co těšit? Pokud jste pod stromečkem neobjevili české povlečení Stella Ateliers, je právě teď ta nejlepší chvíle, kdy si ho pořídit a užívat si klidný spánek každou noc, od ledna až do prosince.

Pořízení pohodlného bavlněného povlečení z naší nabídky se může stát vaším předsevzetím do nového roku. Proč si nedat jako cíl pro letošní rok lepší spánek? Povlečení Stella Ateliers vyrobené z té nejkvalitnější Mako bavlny je připraveno vám ukázat, že teprve v náruči dokonale hebké a měkké egyptské bavlny poznáte, co znamená vyspat se „do růžova”.


Spánek v luxusu od jara do zimy

Investice do kvality se vám opravdu vyplatí, protože povlečení z naší nabídky je doslova dělané pro použití v zimních, jarních, letních i podzimních měsících. Přírodní jakostní Mako bavlna, ze které je naše luxusní ložní prádlo vyrobeno, má výborné termoregulační vlastnosti, proto vás bude v zimě krásně hřát a v létě se pod ním díky vynikající prodyšnosti nezpotíte. 

Materiál je na dotek výjimečně hebký, jako byste se dotýkali jemné pavučinky. Volit můžete z několika úprav bavlněného povlečení.

  • Mako satén, neboli saténové povlečení, je nejluxusnější typ úpravy. Povrch povlečení je jemně lesklý a látka je velmi lehká, tenká, ale přesto velmi pevná.

  • Mako jersey, nazývaný jako jerseyové povlečení, vyniká svou úžasnou hebkostí. Jde o pleteninu, která se nemačká, je mírně elastická a díky tomu se nemusí žehlit.

  • Mako brokát damašek, známý jako damaškové povlečení, je typický svým způsobem tkaní, kdy se vzory netisknou na látku, ale tkají se na speciálním žakárovém ústrojí. Povlečení působí velmi přepychově, na dotek je krásně hebké a příjemné.

  • BIO povlečení a 100% udržitelné povlečení jsou skvělou volbou, pokud chcete produkty vyrobené z organické BIO bavlny nebo z cPLA materiálu - biologického materiálu získávaného z kukuřice nebo z cukrové třtiny.

V našich kolekcích najdete krásné vzory i barvy luxusního povlečení, které pro vás každý rok doplňujeme o řadu novinek. Můžete si pořídit neutrální jednobarevné povlečení, které bude dělat parádu po celý rok nebo si můžete ložnici přizpůsobit podle ročních období. Na zimu se hodí geometrické povlečení, na jaře nechte ložnici rozkvést s luxusním květovaným povlečením, léto můžete vyladit povlečením v boho stylu a na podzim zkuste sáhnout po přepychovém zámeckém povlečení.

Povlečení Stella Ateliers pro dospělé a pro děti i další doplňky do ložnice a domácnosti vám zpříjemní každý den.

Luxusní povlečení pro celý rok Luxusní povlečení na celý rok

Další články: