Léto se Stella Ateliers je plné slev

Máte rádi léto? My rozhodně! Abyste si prosluněné dny užili společně s námi, připravili jsme si pro vás akční ceny i další překvapení. Užijte si léto v luxusu!

Letní měsíce jsou ideální dobou, kdy si užít příjemný odpočinek v ložnici plné svěžího vzduchu a slunečních paprsků. Oblékněte svou ložnici do letního kabátku a užijte si dotek hebkého bavlněného povlečení.

Proč je bavlna ideálním materiálem pro letní povlečení? Zejména proto, že je:

  • měkké, lehké a příjemné na dotek,

  • prodyšné a výborně saje pot,

  • přírodní, takže nezpůsobuje podráždění pokožky ani alergie,

  • krásně vás ochladí (a v zimě zase zahřeje).

Povlečení, které vyrábíme výhradně z vysokojakostní, ručně sbírané, 100% egyptské Mako bavlny vyniká svou odolností a hebkostí, která je nesrovnatelně větší než u obyčejného povlečení.

Vyzkoušejte dotek luxusu i vy! Nakupte povlečení v letní akci

Už jste naše povlečení vyzkoušeli a oblíbili jste si ho? Nebo teprve váháte, zda si luxusní povlečení z Mako bavlny pořídit? Právě teď je ta nejvhodnější chvíle k nákupu.

Celé léto, od 1. 7. 2022 do 31. 8. 2022 poběží akce, kdy můžete nakoupit celý náš sortiment s 15% SLEVOU (akce se nevztahuje na novou jarní kolekci Stella Ateliers 2022 a na produkty značky Bauer).

Navíc při objednávce nad 3 000 Kč získáte dopravu ZDARMA.

Tak neváhejte a nenechávejte výběr nového povlečení na poslední chvíli. Léto sice začíná, ale uteče velmi rychle. Podívejte se na naši nabídku už dnes.

Zpět do obchodu