x

Přihlášení:

Registrace

Léto se Stella Ateliers je plné slev

Máte rádi léto? My rozhodně! Abyste si prosluněné dny užili společně s námi, připravili jsme si pro vás akční ceny i další překvapení. Užijte si léto v luxusu!

Letní měsíce jsou ideální dobou, kdy si užít příjemný odpočinek v ložnici plné svěžího vzduchu a slunečních paprsků. Oblékněte svou ložnici do letního kabátku a užijte si dotek hebkého bavlněného povlečení.

Proč je bavlna ideálním materiálem pro letní povlečení? Zejména proto, že je:

  • měkké, lehké a příjemné na dotek,

  • prodyšné a výborně saje pot,

  • přírodní, takže nezpůsobuje podráždění pokožky ani alergie,

  • krásně vás ochladí (a v zimě zase zahřeje).

Povlečení, které vyrábíme výhradně z vysokojakostní, ručně sbírané, 100% egyptské Mako bavlny vyniká svou odolností a hebkostí, která je nesrovnatelně větší než u obyčejného povlečení.

Vyzkoušejte dotek luxusu i vy! Nakupte povlečení v letní akci

Už jste naše povlečení vyzkoušeli a oblíbili jste si ho? Nebo teprve váháte, zda si luxusní povlečení z Mako bavlny pořídit? Právě teď je ta nejvhodnější chvíle k nákupu.

Celé léto, od 1. 7. 2022 do 31. 8. 2022 poběží akce, kdy můžete nakoupit celý náš sortiment s 15% SLEVOU (akce se nevztahuje na novou jarní kolekci Stella Ateliers 2022 a na produkty značky Bauer).

Navíc při objednávce nad 3 000 Kč získáte dopravu ZDARMA.

Tak neváhejte a nenechávejte výběr nového povlečení na poslední chvíli. Léto sice začíná, ale uteče velmi rychle. Podívejte se na naši nabídku už dnes.

Máte rádi léto? My rozhodně! Abyste si prosluněné dny užili společně s námi, připravili jsme si pro vás akční ceny i další překv

Další články: