x

Přihlášení:

Registrace

Dětské povlečení z Mako bavlny - to nejlepší pro vaše nejmenší

Děti jsou pro nás tím nejdůležitějším na světě. Chráníme je, pečujeme o ně a chceme jim dopřát to nejlepší. Proto najdete v nabídce našeho luxusního ložního povlečení speciální kolekce ložního prádla z té nejkvalitnější Mako bavlny ušité speciálně pro děti.

Proč je bavlněné povlečení pro děti nejvhodnější?

Pokud se chystáte vybírat dětské povlečení, myslete na to, že děti mají velmi citlivou pokožku, která potřebuje více komfortu. Proto by mělo povlečení pro děti splňovat několik důležitých parametrů, díky kterým jednoduše zajistíte pohodlný spánek vašich nejmenších.

  • Povlečení by mělo být vyrobeno z prodyšného materiálu, pod kterým se vaše děťátko nebude potit, ale zároveň mu bude příjemně teplo. Vysokojakostní Mako bavlna, kterou ve Stella Ateliers používáme, je pro dětské povlečení jako stvořená, protože podporuje přirozenou termoregulaci těla, je vzdušná a hlavně velmi měkká na dotek, takže pokožku nijak nedráždí.

  • S ohledem na zdraví je potřeba, aby povlečení nezpůsobovalo alergie. Naše bavlněné povlečení pro děti je vyrobeno z přírodních vláken, proto je velmi šetrné a z alergií nemusíte mít strach.

  • Také bezpečí je velmi důležité, proto by povlečení pro kluky i pro dívky mělo mít bezpečné zapínání. Ve Stella Ateliers používáme praktické zipové uzávěry, které mají ploché jezdce nebo jezdce bez úchytu. Zipy jsou důmyslně všity do povlečení tak, aby nikde netlačily a nepřekážely. U některých typů povlečení používáme také tzv. hotelovou kapsu, která neobsahuje žádné kovové části ani knoflíky. Jde pouze o přehyb látky, do které se vloží polštář nebo peřina.

  • Určitě chcete dbát na čistotu. I na toto jsme mysleli. Dětské ložní povlečení můžete bez obav prát na 60 °C aniž by došlo k jeho poškození nebo opotřebení.

Luxusní povlečení pro miminka, batolata i školáky - dopřejte jim bezpečí a tu nejlepší péči

Na našem e-shopu nebo v kamenné prodejně v Příbrami jsou pro vás připravené kolekce dětského povlečení hned v několika variantách - máme dětské povlečení do postýlky (baby povlečení), povlečení pro kluky, pro dívky i povlečení pro puberťáky, kde najdete dětské povlečení určené na velkou postel.

Samozřejmostí je využití 100%, ručně sbírané egyptské Mako bavlny, jejíž jemná příze dává vzniknout hebkým a měkkým tkaninám a pleteninám, ze kterých šijeme krásná dětská povlečení v úpravách Mako satén (krásně jemné, lehké a luxusní povlečení s příjemným bavlněným leskem) a Mako jersey (opravdu jemné a měkké povlečení, které se nemusí žehlit).

Jak vaše děťátko roste, roste s ním i povlečení

Kolekce Stella Baby

Kolekce Stella Baby obsahuje povlečení už pro ta nejmenší miminka, ale objevíte zde i krásné povlečení pro batolata a školáčky. Volba jemných barevných tónů a dětských vzorů rozzáří pokojíčky vašich malých princů a princezen. Díky setům do dětských postýlek obsahujících nejen povlečení, ale také prostěradla, chrániče a peřinku, bude vaše děťátko moci spinkat v klidu a bezpečí. Větší raubíři zase ocení měkoučkou náruč povlečení, do kterého si večer zalezou a po přečtení pohádky uvidíte, jak si budou spokojeně snít.

Kolekce Stella Inovation

V kolekci Stella Inovation najdete luxusní povlečení pro školáky a teenagery. Toto digitálně tištěné povlečení se hodí už ve chvíli, kdy vaše dítko opustí malou dětskou postýlku a začne spát ve velké posteli. U holčiček jistě zvítězí romantické vzory a postavičky, kluci zase ocení sportovní motivy nebo potisky vlajek.

Připravte dětem pohodlnou postýlku, kde se jim v náruči měkkého bavlněného povlečení bude krásně usínat. A když budou klidně spát vaše děti, i vy budete mít chvilku na to zalézt si do postele a vyspat se v luxusním bavlněném povlečení z naší nabídky. I pro maminky a tatínky máme velký výběr povlečení do ložnice z Mako bavlny, příjemných bavlněných županů nebo nočních košilek.

Detske-povleceni-z-mako-bavlny_to-nejlepsi-pro-vase-nejmensi_01_uvod dětské povlečení Stella ateliers, Stella Baby Dětské povlečení Mako bavlna, Stella ateliers

Další články: