x

Přihlášení:

Registrace

Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení

Chcete, aby vám pod peřinou bylo teplo, ale přitom jste se nepotili? Luxusní bavlněné povlečení vás příjemně zahřeje, a navíc je krásně měkké.

Bavlněné povlečení vám poskytne vysoký komfort

To, že při nižších teplotách se lépe spí, je známá věc. Pokud si chcete užívat chladnější vzduch, ale bojíte se, že by vám byla při spánku zima, vyzkoušejte bavlněné povlečení, jehož příjemnou vlastností je právě hřejivost.

Abyste si spánek užívali co nejvíce, máme pro vás připraveno luxusní bavlněné povlečení zhotovené z Mako bavlny. Jde o vysokojakostní druh ručně sbírané egyptské bavlny, která obsahuje nízké procento rostlinného znečištění. Díky zušlechťovacím procesům jako je mercerace, sanforizace, opalování a kalandrování je povlečení Stella Ateliers velmi příjemné na omak, jeho povrch je hebký, měkký a má lesk podobný hedvábí.

Mezi kladné vlastnosti bavlněného povlečení patří také lehkost, vysoká savost a prodyšnost. Povlečení z bavlny vás proto nejen zahřeje, například během zimních měsíců, ale v létě vás bude příjemně ochlazovat, protože podporuje cirkulaci vzduchu. Nebudete se proto budit zpocení. Luxusní bavlněné povlečení nezpůsobuje alergie, a proto se hodí do ložnic alergiků nebo astmatiků.

Luxusní úpravy bavlněného povlečení

Protože víme, že každý má jiné nároky na povlečení, nabízíme různé úpravy bavlněného povlečení, mezi kterými si jistě najdete svou oblíbenou variantu.

Mako Jersey

Luxusní ložní povlečení v úpravě Mako jersey je krásně jemné, nadýchané a splývavé. Jedná se o mírně roztažnou oboulícní pleteninu, kterou není po vyprání nutné žehlit. Jerseyové povlečení můžete mít v mnoha barevných variantách i vzorech.

Mako satén

Saténové povlečení poskytuje vysokou hebkost a lesk podobný pravému hedvábí. Mezi praktické vlastnosti můžeme zařadit i to, že nežmolkuje, neelektrizuje, neklouže ani nestudí. 

Mako brokát-damašek

Damaškové povlečení se se svými vzory vetkanými přímo v látce řadí na vysoký stupeň luxusu i díky použitému třpytivému brokátu. Tato těžší tkanina má dlouhou životnost a je velmi pohodlná.

K dalším oblíbeným úpravám patří také extra jemný Mako satén De Luxe, rovněž vysoce jakostní Švýcarský Premium satén, klasický bavlněný satén a bavlněný jersey, jednobarevný Mako satén UNI či příjemný Percal. Zajímavou variantou je i povlečení Nature, které kombinuje vlákna bavlny a lnu v BIO kvalitě.

Správnou péčí o bavlněné povlečení prodloužíte jeho životnost

Luxusní ložní povlečení je díky vysoké kvalitě a výrobním procesům a úpravám předurčeno k dlouhé životnosti a kvalitě barev, ale při správné péči si jeho měkkost budete užívat ještě více.

Mako bavlna je velmi odolná, proto snese i časté praní. Bavlněné povlečení perte maximálně na 60 °C a nejlépe naruby. Používejte prostředek na praní bílého nebo barevného prádla. Poté můžete využít sušičku na nižší teplotu sušení. Jerseyové povlečení nežehlete, ostatní povlečení se může žehlit na max. 150 °C, damaškové povlečení až na 200 °C.

Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení Teplo pod peřinou? Vsaďte na luxusní bavlněné povlečení

Další články: