x

Přihlášení:

Registrace

Poznejte povlečení z Mako saténu, který nestudí

Chcete povlečení, které vás v zimě příjemně zahřeje, ale nechcete se vzdát komfortu, příjemného materiálu ani pěkného vzhledu? Sáhněte po luxusním saténovém povlečení z Mako bavlny.

Většina z nás má zkušenosti se saténovým povlečením vyrobeným z umělých materiálů. Na první pohled je sice pěkné, ale nepříjemně klouže, je na dotek studené, neabsorbuje vlhkost, po vyprání se na něm tvoří žmolky a časem u něj blednou barvy. Tento levný satén ve vás proto možná vytvořil představu, že s povlečením z tohoto materiálu nechcete mít nic společného. Kvalitní saténové povlečení je ale úplně jiné.

Pravé saténové povlečení z Mako bavlny je výjimečné

Pravděpodobně vás překvapí, že pravý satén nabízí úplně jiné vlastnosti než ten obyčejný, levný. Povlečení, k jehož výrobě se používá Mako bavlna v saténové úpravě, je nejen krásné na pohled, ale už při prvním doteku pocítíte propastný rozdíl. Polyester zkrátka nikdy nenahradí kvality vysokojakostní ručně sbírané Mako bavlny.

Luxusní saténové povlečení je měkké, hřejivé, má skvělé termoregulační vlastnosti (takže vás v zimě zahřeje a naopak v létě se pod ním nezpotíte), má dlouhou životnost a stálost barev, při doteku neelektrizuje a na povrchu se netvoří žmolky. Díky merceraci (způsob úpravy využívaný u bavlněných tkanin) získává saténové povlečení vysokou pevnost, stálost barev a dokonale lesklý vzhled.

Povlečení Mako satén naplní vaše představy o jemném ložním prádle se skvělým vzhledem a příjemnými vlastnostmi.

Vyberte si z několika druhů saténového povlečení

Nechte se okouzlit smyslností a krásou Mako saténu, který má mnoho tváří. Ve Stella Ateliers pro vás vyrábíme luxusní saténové povlečení hned v několika úpravách. Každá je trochu jiná, ale všechny splňují definici luxusu. Na jejich výrobu jsme použili 100% čistou, česanou Mako bavlnu.

Mako satén 

Tento velmi jemný materiál s gramáží 125 g/m2 vás obejme do úžasně měkké náruče. Tkanina je vyrobena z jakostních druhů dlouhovláknité egyptské Mako bavlny a má krásný lesklý povrch.

Zkuste třeba luxusní saténové povlečení TIMUR z naší podzimní kolekce Stella.

Švýcarský Premium satén

O něco jemnější než Mako satén je povlečení v úpravě Švýcarský Premium satén. Nižší gramáž 120 g/m2, dělá tkaninu lehčí, ale zároveň zachovává skvělé vlastnosti bavlněného saténu.

Švýcarský Premium satén je použit například u luxusního povlečení JULIA.

Mako satén DE LUXE

Nejvyšší jemnost a lehkost nabízí povlečení s úpravou Mako satén DE LUXE. Gramáž je pouhých 86 g/m2. Jedná se o to nejlepší, co v naší nabídce saténových úprav najdete a věříme, že splní i ty nejvyšší nároky.

Zaujmout by vás mohlo luxusní povlečení GABRIELLE s romantickým květinovým motivem.

Mako satén UNI

Pro ty, co dávají přednost jednobarevnému povlečení, je tu jednobarevný Mako satén UNI. Vybírat můžete z více než 20 odstínů.

Mako brokát satén

Unikátní kombinace saténové úpravy a třpytivých brokátových nití dodává povlečení krásný třpyt a dokonalý vzhled. Brokát-saténové povlečení si jistě zaslouží místo ve vašich ložnicích.

Opravdu luxusně působí povlečení LIVORNO v bílé, mahagonové, tmavě šedé nebo tmavě modré (antracitové) barvě.

 

Zkuste také odhalit tajemství luxusního saténového povlečení. Objevte komfort, který jste dosud nepoznali.

Mako satén - povlečení TIMUR Mako satén DE LUXE - povlečení GABRIELLE Mako brokát satén - povlečení BENTE Mako brokát satén - povlečení LIVORNO Švýcarský premium satén - povlečení JULIA Mako satén UNI

Další články: