x

Přihlášení:

Registrace

Hledáte klid a ticho? Pořiďte si povlečení v uklidňující modré barvě

Modré povlečení může působit chladně, ale je to přesně to, co potřebujeme ve chvíli, kdy je naše mysl rozbouřená a hledá odpočinek. Navíc modré bavlněné povlečení má mnoho variant a každá dokáže naladit trochu jinou atmosféru.

Barvy na nás mají v běžném životě veliký vliv a proto je důležité se zajímat o to, jaké barevné kombinace a odstíny si do domácnosti zvolíme. Zejména ložnice, do které si chodíme odpočinout, by měla být laděna tak, abychom se v ní cítili dobře.

Modrá je dobrá. Ano, je to opravdu tak

Psychologií barev se zabývá mnoho výzkumů a díky tomu dnes víme, že modrá barva má na lidskou mysl uklidňující vliv a dokáže nás spolehlivě uvolnit. Možná proto se tak rádi díváme na mořskou hladinu v jejích dokonalých modrých odstínech nebo jsme okouzleni nebeskou modří nad našimi hlavami.

Kromě toho v nás modrá barva evokuje pocit důvěry a souznění. Pokud řešíme nějaký složitý problém a potřebujeme uvolnit mysl, je dobré, když se obklopíme modrou barvou, která nám pomůže oprostit se od zbytečností a pomůže nám najít inspiraci.

Modré povlečení je přístavem v rozbouřeném oceánu

Ložnice, které vévodí modré bavlněné povlečení, se může stát naším malým útočištěm před okolním světem. Najděte ztracenou rovnováhu, vnitřní klid a mír.

I my ve Stella Ateliers se občas rádi uchýlíme k povlečení v modré barvě a proto vám můžeme podle vlastní zkušenosti doporučit pár krásných vzorů, které jsme si oblíbili nejen my, ale především naši zákazníci. Protože používáme výhradně nejkvalitnější Mako bavlnu, je naše povlečení měkké, nadýchané a výjimečně prodyšné.

Světle modré povlečení SHIRLEY

Krásný světle modrý odstín luxusního damaškového povlečení SHIRLEY je jako kousek obláčku, který se ocitl ve vaší ložnici. Protože je povlečení zhotoveno v úpravě Mako brokát damašek, je díky vetkaným třpytivým brokátovým nitím úžasně lesklé a působí velmi elegantně. Je zkrátka stvořené pro klidný spánek.

Modré povlečení CORDELIUS jako zrozené z mořské hladiny

Pohled na hladiny oceánů a moří má ve spojení s tichým šploucháním vln dokonale uklidňující účinky. Luxusní jerseyové povlečení CORDELIUS svým modro-zeleným odstínem připomíná právě vodní hladinu. Úprava Mako jersey dodává povlečení na hebkosti, jemnosti a pružnosti. Už se vidíte, jak se do něj natáhnete?

Vznešené tmavě modré povlečení GRAZIA s květinovým motivem

Jako temné nebe před bouří se může tvářit bavlněné povlečení GRAZIA v temně modrém provedení. Po bouři, ale vždy přichází klid, který naleznete i v náruči luxusního materiálu v té nejjemnější úpravě Mako satén De Luxe. Dokonalá lehkost materiálu ve spojení s tmavým podkladem a výrazným květinovým motivem vypadá zajímavě a inspirativně. Určitě ho vyzkoušejte.


Pokud vás naši tři favorité ložního povlečení v modré barvě nezaujali, určitě se podívejte i na další nabídku našeho luxusního modrého povlečení.

Modré povlečení může působit chladně, ale je to přesně to, co potřebujeme ve chvíli, kdy je naše mysl rozbouřená a hledá odpočin Povlečení Shirley Povlečení Cordelius Povlečení Grazia

Další články: