x

Přihlášení:

Registrace

Chcete povlečení ušité na míru vašemu znamení zvěrokruhu? Víme, jaké to je

Někdo horoskopům věří, pro jiného to jsou jen vymyšlené báchorky. Ať už patříte ke kterékoli skupině, máme pro vás zajímavé tipy na barevná povlečení, která budou pasovat vašemu hvězdnému znamení. Pro někoho se více hodí zelené bavlněné povlečení, které ho příjemně zklidní, jiný potřebuje výrazné červené ložní prádlo podněcující vášeň. Jaké je určeno pro vás?

Beran – červená

Lidé narození ve znamení Berana jsou energičtí, rádi vedou kolektiv a jsou disciplinovaní. Do všeho se vrhají po hlavě a nechybí jim vášeň pro práci i pro život. Odvaha, se kterou se staví k problémům vyplývá ze sebedůvěry, kterou nemají vrozenou, ale sami si ji vypracovali svými výkony a prací na sobě. Jejich barvou je červená, která podporuje jejich energii, a v ložnici se budou cítit příjemně v luxusním bavlněném saténovém povlečení SOLA s tóny temně rudé.

ČERVENÉ POVLEČENÍ

Býk – světle modrá

Potkat se s Býkem znamená, že jste narazili na člověka konzervativního, který si potrpí na vybrané chování a obklopuje se kvalitními materiály. Jsou to lidé trpěliví, svou práci odvedou vždy dokonale a precizně a v osobní rovině si zakládají na vytvoření příjemného zázemí pro život. Nelétají na obláčku a dokáží ocenit luxus, protože vědí, kolik práce je nutné investovat do vysokého standardu života. Večer rádi ulehnou do kvalitního povlečení RUNA z egypské Mako bavlny v provedení Mako satén ve světle modré barvě.

MODRÉ POVLEČENÍ

Blíženci – žlutá

Chvíli tady a chvíli tam.. to jsou prostě Blíženci. Zajímají se o všechno a vše je náramně baví. Jsou společenští, upovídaní a mají rozhled. Mohou působit roztěkaně, což je způsobeno jejich nesmírnou aktivitou a touhou poznávat stále nové. Jsou to lidé veselí, oplývají humorem a nedělají si těžkou hlavu z problémů, které řeší s nadhledem. K jejich dobromyslné povaze se skvěle hodí veselá žlutá barva povlečení AIMEE a zejména ženy ve znamení Blížence si užijí i jeho květovaný vzor. Budou také rády, že úprava Mako Jersey zaručuje, že nebudou muset povlečení žehlit.

ŽLUTÉ POVLEČENÍ

Rak – bílá

Pořád trochu zasnění a přeci velmi citliví Raci to nemají v životě úplně snadné. Jejich zdrženlivá povaha jim často nedovoluje dělat si přátele na první pohled a rádi se obrací k silnějším autoritám. Je pro ně velmi důležité zázemí domova, o který náležitě pečují. Sem tam jsou bezradní a uzavření, ale zároveň oplývají inteligencí, kterou dokáží dobře využít. Pro jejich citlivou povahu se skvěle hodí povlečení GALAPAGOS v čistě bílé barvě korespondující s jejich životní cestou. V kombinaci bavlny a lnu pod označením NATURE najdou příjemné pohlazení pro duši.

BÍLÉ POVLEČENÍ

Lev – oranžová

Lvi jsou praví králové salonů, ale přitom si nehrají na nic, co nejsou. Svou přirozenou autoritu dokáží projevovat přátelsky a dokáží prokázat důvěru lidem, se kterými spolupracují. Mohou mít sklon k pyšnosti a aroganci. Rádi si svůj život řídí sami, nenechají se ovlivňovat a bohatství je pro ně dobře známým pojmem. Obejdou se ale i bez něj. Pro Lva je typické, že se obklopuje drahými věcmi a zlatá nebo oranžová barva je pro něj ta pravá. Výrazně oranžové bavlněné povlečení TINO doplní temperament každého Lva a když si k němu pořídí luxusní doplňky v podobě stolních lampiček nebo dekorací, bude vrnět blahem.

ORANŽOVÉ POVLEČENÍ

Panna – šedá, stříbrná

Moderní život, systémy, technika a praktické novinky – to je přesně to pravé pro Panny. Mají smysl pro praktičnost a na vše jdou s rozumem. Nemají rády, když něco nefunguje a jejich cit pro pořádek se snaží aplikovat jak v práci, tak v jednání s lidmi. Pokud přijdete na návštěvu k Panně, buďte si jisti, že v domácnosti bude vše perfektní, promyšlené a dokonale uspořádané. Lidé narození ve znamení Panny nepotřebují mít v ložnici kdejaké výstřelky a přemíru barev. Nejspokojenější budou, když své polštáře a peřiny zahalí do šedého povlečení MÁRIO v extra jemné úpravě Satén DE LUXE, které skvěle zapadne do jejich moderního interiéru.

ŠEDÉ POVLEČENÍ

Váhy – zelená

Jak už vyplývá ze samotného názvu znamení, jsou Váhy rozvážné a vše si nejprve promyslí, aby se mohly vydat tou správnou cestou. Mají vysoký smysl pro spravedlnost a místo aby se hádaly, raději spor urovnají. Jejich vysoké estetické cítění se projevuje v mnoha oborech a ani doma si nezařídí byt nevzhledným vybavením. Zelená barva je inspiruje, a proto si do ložnice mohou směle pořídit povlečení HARRY v zelených tónech a úpravě Satén DE LUXE.

ZELENÉ POVLEČENÍ

Štír – hnědá

Rozházet si to se Štírem není úplně nejlepší. Lidé narozené ve znamení Štíra jsou sice velmi přátelští a pro lidi, které mají rádi by se rozdali ale ve chvíli, kdy se jim někdo znelíbí, dokáží být až krutě nepříjemní. Velmi často nedávají najevo své pravé pocity a drží se při zemi. Dokáží dobře odhadnout situaci, jdou si za svým cílem a když je něco zajímá, pídí se po všech dostupných informacích. Štíři mají v oblibě zemité barvy, takže v jejich ložnici se bude dobře vyjímat například povlečení LUCIAN v hnědavých tónech. Úpletová tkanina je přesně to, co potřebují pro odpočinek po namáhavém dni.

HNĚDÉ POVLEČENÍ

Střelec – tyrkysová

Optimistická povaha Střelců se občas dostává do konfliktu s jejich přímostí. Pokud si myslí, že se někde děje nespravedlnost, jsou schopni rychle jednat a snaží se vše vyřešit. Občas se zachovají prudce a bez rozmyslu. Pokud jde o jejich vlastní hrdost, dříve konají, než promyslí následky svých činů, i když vše myslí dobře. V okruhu přátel jsou vždy středem zábavy, kterou dokáží dobře zorganizovat i vést. Sami se ale bojí, že bude někdo řídit je samotné, čemuž se zarputile vyhýbají. U Střelců vede prim tyrkysová barva připomínající mořskou hladinu. Ta je dokáže příjemně naladit. Tyrkysové bavlněné povlečení YAREN v úpravě Mako Jersey je pro Střelce vhodné jak na léto, kdy krásně chladí, tak na zimu, kdy naopak zahřeje.

Kozoroh – černá

Vytrvalost a ctižádost Kozorohů je bezmezná a když se do něčeho dají, nejsou pro ně problémem ani těžké překážky nebo cíl v nedohlednu. Pracují systematicky a precizně, někdy až pedantsky a podobný přístup vyžadují i od ostatních. Ve vztazích jsou spíše zdrženliví, jejich okruh přátel je malý, ale když už si někoho oblíbí, jsou dobrými společníky, co oplývají duchaplným humorem. Aby se mohli dobře koncentrovat, často sáhnou po tmavé, až černé barvě jak v oblečení, tak ve výbavě bytu. V ložnici Kozoroha se tak můžete klidně setkat s luxusním ložním prádlem VELEN navozujícím až temnou atmosféru.

ČERNÉ POVLEČENÍ

Vodnář – fialová

Člověk s neuvěřitelnou škálou nápadů a nových teorií, který každou chvíli zkouší nové věci – to je Vodnář. Ke svým originálním nápadům přistupuje občas s klidem, občas nerozvážně a zbrkle, ale to vše jen proto, že chce svým přístupem zlepšit pokud možno celý svět. Miluje lidi, zvířata, přírodu a nemá rád, když je omezován v uzavřených prostorách nebo omezenými myšlenkami. Jeho kreativitu a ideály podporuje fialová barva, po které se odváží sáhnout málokdo. Pro Vodnáře je ale jako stvořená. V povlečení LISA s fialovými květy se bude Vodnář cítit plný inspirace a v jemné náruči bavlny v úpravě Mako Jersey bude hýřit nápady.

FIALOVÉ POVLEČENÍ

Ryby – tmavě modrá

Plaché Ryby si v přelidněném světe trochu neví rady a své zábrany si nesou po celý život. Z prvotních nejistot ale dokáží později těžit a využívají právě toho, že stojí spíše v pozadí jako tiší pozorovatelé. Lidé narození ve znamení Ryb jsou snílci s bujnou fantazií, kteří potřebují zázemí domova, kam se utíkají schovávat a kde jsou šťastní. Útočištěm pro ně může být i postel oděná do tmavě modrého povlečení LUNA, které jim svou barvou dává pocit modrého nekonečného vesmíru plného snů.

 

 

Další články:
Jak správně prát a pečovat o ložní prádlo?
Bavlněné povlečení - z jakých druhů můžete vybírat?
Romantické povlečení se hodí do každé ložnice
Květované povlečení – udělejte si radost jarními motivy

Sola Runa Aimme Galapagos Tino Mario Harry Yaren Lucian Velen Lisa Luna

Další články: