x

Přihlášení:

Registrace

Blog - vše o luxusním povlečení Stella Ateliers

Jak poznat kvalitní povlečení? Zaměřte se na přízi

Víte, že o tom, jak kvalitní je povlečení, rozhoduje především použitá příze a hustota vláken a ne gramáž látky? Vysvětlíme vám, proč tomu tak je.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Objevte tajemství 50 odstínů šedé s naší Valentýnskou akcí

Láska má mnoho podob. Užijte si i vy Valentýna naplno, rozmazlujte své milované a nechte se rozmazlovat. Protože i my rádi rozmazlujeme, můžete si po celý únor objednat šedá povlečení s 10% SLEVOU a jako překvapení pro vás máme i speciální romantické valentýnské balení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Poznejte povlečení z Mako saténu, který nestudí

Chcete povlečení, které vás v zimě příjemně zahřeje, ale nechcete se vzdát komfortu, příjemného materiálu ani pěkného vzhledu? Sáhněte po luxusním saténovém povlečení z Mako bavlny.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Stella Ateliers vám přeje krásné Vánoce a šťastný Nový rok

Rok se s rokem sešel a opět je tu kouzelný čas vánoční. Jsme rádi, že i letos jsme mohli být prostřednictvím našich produktů součástí vašich každodenních chvilek odpočinku.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Vánoční akce Stella Ateliers

Začínáte přemýšlet nad vánočními dárky? Potěšte své nejbližší luxusem, který ocení každý den. Povlečení, plédy, polštářky nebo noční prádlo v tom nejkvalitnějším provedení můžete nyní pořídit výhodně v naší vánoční akci.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Exkluzivní podzimní kolekce povlečení Stella a Bauer 2022

Je to tu! Nové kolekce luxusního povlečení Stella a Bauer podzim 2022 jsou připraveny a čekají na vás. Objevte krásné vzory, které jste u nás ještě neviděli. Jistě najdete takový, který padne do vaší ložnice jako ulitý. Nebo byste už rádi začali s výběrem vánočních dárků? Luxusní povlečení je na to jako stvořené.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Doplňky, které ve vaší ložnici nesmí chybět

Chcete ještě více pohodlí? Pořiďte si doplňky jako jsou polštáře, dekorační povláčky, měkké plédy nebo pohodlné župany. Ložnice, to není jen postel, ale i další doplňky, které dotvářejí atmosféru pohodlí. Abyste si mohli pohrát se stylingem ložnice, a cítili se v ní ještě lépe, máme pro vás několik tipů. Protože u nás hraje hlavní roli kvalita a komfort, jsou všechny doplňky vyrobeny z přírodní bavlny. Ta je velmi šetrná k pokožce, krásně hebká a příjemně hřejivá. Stejně jako luxusní bavlněné povlečení Stella Ateliers, i polštářky, plédy, přehozy a župany vám poskytnou to nejjemnější potěšení v prémiové kvalitě.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Stella Ateliers - povlečení (nejen) pro náročné

Potrpíte si na kvalitní materiály, které nabízejí to nejlepší jak z hlediska odolnosti, tak příjemného omaku? Pokud ano, nemělo by povlečení Stella Ateliers ve vaší ložnici rozhodně chybět. Přesvědčte se o jeho přednostech. Když se něco dělá srdcem a s ohledem na to, aby výsledek stál za to, je vždy konečný výrobek o krok dál než konkurenční produkty, kde jde hlavně o zisk. My vám chceme nabídnout něco víc a proto se nespokojíme s něčím obyčejným, ale pouze s povlečením, které se řadí mezi TOP české výrobky. Ti, co už luxusní bavlněné povlečení z naší nabídky vyzkoušeli, vědí, o čem je řeč. Chcete i vy vědět, v čem spočívá jedinečnost povlečení Stella Ateliers a proč je tak „jiné“ a „lepší“?

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Léto se Stella Ateliers je plné slev

Máte rádi léto? My rozhodně! Abyste si prosluněné dny užili společně s námi, připravili jsme si pro vás akční ceny i další překvapení. Užijte si léto v luxusu! Letní měsíce jsou ideální dobou, kdy si užít příjemný odpočinek v ložnici plné svěžího vzduchu a slunečních paprsků. Oblékněte svou ložnici do letního kabátku a užijte si dotek hebkého bavlněného povlečení. Proč je bavlna ideálním materiálem pro letní povlečení? Zejména proto, že je: - měkké, lehké a příjemné na dotek, - prodyšné a výborně saje pot, - přírodní, takže nezpůsobuje podráždění pokožky ani alergie, - krásně vás ochladí (a v zimě zase zahřeje). Povlečení, které vyrábíme výhradně z vysokojakostní, ručně sbírané, 100% egyptské Mako bavlny vyniká svou odolností a hebkostí, která je nesrovnatelně větší než u obyčejného povlečení.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

Dětské povlečení z Mako bavlny - to nejlepší pro vaše nejmenší

Děti jsou pro nás tím nejdůležitějším na světě. Chráníme je, pečujeme o ně a chceme jim dopřát to nejlepší. Proto najdete v nabídce našeho luxusního ložního povlečení speciální kolekce ložního prádla z té nejkvalitnější Mako bavlny ušité speciálně pro děti.

PŘEČÍST ČLÁNEK >

1 2 3 4 5 ..7